dijous, 5 de novembre de 2015

Sopar del 50è aniversari del Vol a Vela Igualada-Òdena.

Presentació llibre "50 anys del Vol a vela".


        El proppassat divendres dia 30 d'octubre, a La Masia de les caves de Can Bohigas, al costat mateix de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena, es va dur a terme un sopar que va reunir uns 150 comensals, entre els quals s'hi trobava la flor i nata del nostre Vol a Vela també representada pels seus pioners, per celebrar el 50è aniversari d'aquella transcendent fita, la qual va esdevenir entre els mesos de maig i juny de l'any 1965.
        En aquesta trobada va ser presentat un magnífic llibre el qual dóna raó d'aquest rellevant esdeveniment, relatant la història de l'activitat del nostre vol sense motor des del seu principi fins als nostres dies.        La taula dels pioners. D'esquerra a dreta i envoltant la roda dels plats: Senyora Anglada, Àngel Anglada, Josep Ollé, Wolfgang Knopf i senyora, senyora Victòria Borràs vídua Ayesta, senyora de Cabaní, Josep Cabaní, Concepció Faus de Ribalta, i qui manca a la foto per ser el seu autor, Pere Ribalta.

        En una altra taula s'hi trobava en José Luis Yarza amb la seva Montse, el qual va ser un dels pilots que tot venint de Monflorite va dur a terme els primers vols amb veler a Igualada.
        El president del Club del Vol a Vela d'Igualada, en Josep Lluís Tàpia, va dur a terme la presentació del llibre i a continuació va parlar una de les tres persones que foren gestors del llibre dels 50 anys del nostre Vol a Vela, en Jaume Sanmartí. Tot darrere d'ell, i per aquest ordre, Pere Ribalta, l'Àngel Anglada i Wolfgang Knopf, foren quins dirigiren als presents unes breus paraules relatant aspectes del principi de l'activitat volovelística a Igualada-Òdena.

        També va rebre un guardó l'enginyer aeronàutic, n'Enric Sanmartí, per la seva generosa dedicació professional al nostre Vol a Vela.


        Aquest llibre és un recull d'una bona colla d'històries relatades pels seus propis protagonistes, que atansen al lector, entusiasmant-lo, per les gestes de vols extraordinaris, expressats de vegades amb humor, i farcides de detalls que poden animar a volar quins el llegeixin.

 
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada