dijous, 22 d’octubre de 2015

Trobada del jovent d'AFANOC
per volar a Bellvei.
        Enguany, una nova trobada ha esdevingut el proppassat diumenge dia 18 entre els membres d'AFANOC i els pilots solidaris de l'Alats Club Esportiu que tenen la seva base al Camp de Vol de Bellvei, organitzant-se la tradicional volada per les nenes i els nens i també alguns joves de l'esmentada institució, els quals gaudiren de la sublim experiència d'imitar els Déus alats de la mitologia grega, tot plagiant també les qualitats aerodinàmiques dels ocells.

        Se sumaren una cinquantena de vols entre 28 nenes i nens, mentre una bona colla de mares i pares que els acompanyaven no deixaren igualment escapar l'oportunitat d'enlairar-se.

        El president de l'Alats, Jesús Griñó, va esmerçar que tots els pilots i quins col·laboraren a l'esdeveniment estaven molt orgullosos i satisfets d'haver pogut compartir l'alegria de tots durant aquelles hores. Acabant dient que: "L'any que ve i tornarem!!, entre tant, salut i bons vols!!"


A continuació alguns dels pilots i també de quins d'AFANOC sortiren a volar.

 
 
 
 
 
 


 
 Magnífic vídeo realitzat i editat per en Jesús Griñó
president de l'Alats Club Esportiu.
        L'Esteban Bravo va portar el seu Drone i va fer unes vistes del moviment que allà es desenvolupava. Heus aquí unes imatges. També ens va donar una classe magistral al respecte d'aquesta classe d'enginys.

- L'Àpat -

        Com cada any, va ser l'empresari, Teòfil Camí i Gibert, administrador de "Masia Artesana, S. L.", qui va preparar en el seu obrador de Juneda de la comarca de Les Garrigues, a Lleida, un precuinat amb dues versions de samfaina, una amb bacallà, i sense cap espina, i l'altre d'hamburgueses de pollastre. Acompanyat d'una sobrada amanida, pa de pagès i un bon vi. Tot amb la col·laboració del seu oncle, el pilot d'Alats, Teòfil Gibert, i una bona colla d'animats pilots que amb la millor i adient ajuda de les seves esposes i altre grup de fèmines prepararen les taules i les pararen.

        Va ser tota una festa. Entre els 76 comensals pertanyents a AFANOC i els 55 del grup de l'Alats, varen ser un total de 131 comensals.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada