dijous, 24 de setembre de 2015

Nova trobada en ocasió del 50è aniversari del Vol a Vela a Igualada.

Dins el transcurs de les celebracions en ocasió del 50è aniversari del Vol a Vela a l'aeròdrom d'igualada-Òdena que es va iniciar el juny del 1965, el proppassat dissabte dia 19 de setembre, l'Aero Club de Vol a Vela Igualada va reunir els seus socis i simpatitzants a l'entorn d'un parell de grans i suculents paelles cuinades per l'expert "chef" i pilot company nostre, en Josep Aroca, acompanyat del seu amic en Joaquim Ferrer.        A la trobada hi foren també convidats tots quins veterans i pioners organitzaren aquella primera volada a vela a Igualada el juny del 1965, malgrat que únicament dos d'aquells es varen poder afegir a aquesta festa. Foren el reconegut pilot i professor de Vol a vela llavors destinat a Monflorite, en José Luís Yarza, i qui ara us escriu, també pilot, volovelista i redactor d'aquest Blog.

        Durant la trobada el president, en Josep Lluís Tàpia, del Club de Vol a Vela Igualada va donar la notícia que el divendres dia 30 d'octubre tindrà lloc la presentació del llibre que s'està editant de la història del Vol a vela a Igualada. Aquesta presentació es durà a terme al restaurant de Can Macià (Caves i Vins Bohigas), al municipi d'Òdena a tocar del nostre aeròdrom, en un sopar als efectes.


Al profitós àpat s'hi reuniren més de 80 comesals.
        Caldrà homenatjar a quins han dut a terme aquesta generosa paellada. Va ser en Josep Aroca, que fent cas a l'acord amb la direcció del Club de Vol a Vela Igualada, va posar mans a l'obra treballant de valent durant més de cinc dies per abastar-se de tots i cadascun dels ingredients i els elements corresponents per a poder dur a terme aquesta arriscada obra. Felicitats doncs per aquesta generosa feina que amb tanta generositat i qualitat s'ha dut a terme.

 
 
 
 

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada