dissabte, 12 de setembre de 2015

Diada de Portes obertes a càrrec de l'Aeroclub i la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya en ocasió de la Festa Major de Sabadell 2015.
        En ocasió de la Festa Major de Sabadell, AENA Aeroport de Sabadell conjuntament amb l'Aeroclub i la Fundació Privada Parc Aeronàutic de Catalunya han dut a terme una reeixida trobada de Portes Obertes com tradicionalment cada any l'organitzen.


        La meteorologia va esdevenir propicia i l'afluència de visitants ben agraïda. Els quals pogueren asseure's dins les cabines en front dels comandaments d'alguns avions monomotors i també un bimotor, i inclús es pogueren introduir en un dels helicòpters de l'Aeroclub que expressament estava exposat per afavorir que els visitants poguessin asseure-s'hi per a poder tocar els seus comandaments i per uns minuts sentir-se pilots.
        En tots els cassos, tant grans com petits no han deixat d'aprofitar aquesta ocasió poc freqüent la qual cosa els haurà satisfet l'interès que tots ells poden estar sentint per l'aviació.

        Tres avions de la PAC, dos CASA Bücker Bü 131 Jungmann i un Moravan Otrokovice Zlin Z-526A Akrobat sortiren a volar fent gaudir al nombrós públic present tot sobrevolant a poca altura pel damunt de la pista principal.        Per les imatges es pot apreciar la que va estar una contínua afluència de visitants durant tot el matí fins ben bé cap a les dues del migdia en que els equips de voluntaris iniciaren la retirada dels avions cap els seus corresponents hangars.


        A les dues fotos superiors es veu un grup de visitants esperant el seu torn per a poder pujar al Cessna C 172 S. amb matrícula: EC-JOB de l'Aeroclub.

        A la fotografia superior esquerra hi veiem tres avions de l'FPAC. En primer terme l'AISA I-11B "Vespa", tot darrera Moravan Otrokovice Zlin Z-526A Akrobat i el més allunyat és el Dornier Do-27. A la imatge dreta hi veiem de nou el recentment revisat i posat en vol Dornier Do-27

        A les fotos de continuació, a l'esquerra el biplaça Moravan Otrokovice Zlin Z.526 Trener Master de tren retràctil, que una vegada arribada l'hèlice reparada des de la casa constructora a Txèquia, es troba al taller-escola de l'FPAC a on s'està acabant la seva completa revisió per fer-la volar de nou. A la imatge dreta, el mostrador de l'FPAC i la seva oferta de material de llibreria i informació diversa aeronàutica, amb les incondicionals voluntàries acompanyades del també assidu voluntari per a la causa que persegueix la institució.


        De la carpa que de l'Aeroclub es trobava instal·lada davant del seu taller-hangar, vàrem recollir aquest anunci de continuació que ve a significar la transcendent aportació d'aquesta institució a la nostra aviació, la qual té extensió a La Cerdanya, amb les avantatges que pels socis pot representar pel fet que a l'aeròdrom Ceretà, a més de poder volar els sues avions desplaçats en aquell lloc tant significatiu de la geografia catalana, s'hi troba el seu centre de Vol a Vela reconegut internacionalment pels visitants de fora que s'hi arriben a fer les seves vacances per volar a vela, i igualment s'hi celebren campionats d'aquesta especialitat. Allà també s'hi duen a terme importants proves internacionals d'acrobàcia.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada