diumenge, 2 d’agost de 2015

Rèquiem per l'Aeròdrom d'Alfés.        El tancament de l'aeròdrom d'Alfés podria radicar en una incompetència de l'administració de Justícia que desconeix la realitat del que passa en tots els aeroports del món, a on les aus de qualsevol espècie que hi viuen, nien sense cap problema aparent.
        Veure el vídeo del final com un dels exemples que acrediten la realitat que aquí s'expressa.
        L'activitat aeronàutica d'Alfés no produïa realment cap problema a les aus ni tan sols a la vegetació.


        "Dijous passat, operaris d'Aeroports de Catalunya van començar a construir l'hangar provisional a l'aeroport de Lleida-Alguaire perquè en pugui fer ús l'Aeroclub de Lleida, complint així la sentència que ordena a l'aeròdrom d'Alfés traslladar la seua activitat aeronàutica i que estableix la data límit del 3 d'agost (dilluns vinent) perquè es faci efectiva.

        Aquesta sentència va ser emesa fa dos mesos pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i ratificada pel Tribunal Suprem, posant fi a un llarg litigi que va començar 30 anys enrere i donant la raó als ecologistes ja que reconeix que el vol d'avionetes és incompatible amb la preservació de l'espai protegit de la timoneda d'Alfés i les aus i espècies protegides que fan d'aquesta zona un espai únic a tota Catalunya." Text extret del diari El Punt-Avui del proppassat Dissabte, dia primer d'agost 2015.


Article sencèr d'El Punt-Avui.
Les dues fotos de continuació pertanyen a El Punt-Avui.

www.elpuntavui.cat/d'Alfes cap a Alguaire.

Vol salvem Alfés-27 de juny del 2015
        Als ànecs del vídeo, així com les gavines que voles arreu, i per exemple els coloms que habiten entre nosaltres esquivant tota classe de vehicles sense cap problema com els ànecs del vídeo, sons una mostra que a Alfés el poquíssim tràfic que hi havia mai ha perjudicat la vida animal o vegetal. Una ensarronada majúscula per part dels "ecologistes" de torn.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada