dimarts, 21 de juliol de 2015

Resultats 11è Trofeu Bielsa-Lacorte,
celebrat els dies 18 i 19 juliol 2015 a
Castejón de Sos.        Al proppassat cap de setmana dies 18 i 19 juliol d’enguany, s'ha celebrat el Trofeu Bielsa-Lacorte d'aterratges de precisió i trobada d'aeronaus lleugeres en l'aeròdrom de Castejón de Sos. Durant el dissabte i el diumenge es varen arribar fins a Castejón de Sos una trentena de tripulacions procedents de diferents Comunitats Autònomes, algunes de tan enllà com Cantàbria o Castella i Lleó.


        En aquesta onzena edició del trofeu, creat per l'Aeroclub de Aviadores de Montaña de Aragón per honrar la memòria del pilot de Castejón de Sos, Senyor Gerardo Bielsa Lacorte, han participat un total de 10 pilots entre els quals cal destacar la presència de la tripulació campiona del món 2014 a Hongria en la categoria “autogirs” formada per Marcos Chuliá i la seva filla Célia Chuliá amb un Magni Gyro M16C que volaren des de l'aeròdrom de Garray, Sòria.

        La prova d'aterratges va tenir lloc el dissabte a la tarda amb la presència d'un nombrós públic que va poder gaudir de l'espectacle dels enlairaments, evolucions en vol i aterratges en la graella marcada en la pista per a l'ocasió.


        En la categoria d'ultralleugers tres eixos de 3a generació el guanyador ha estat el pilot Carlos Pérez de Benasque. En la categoria de trikes i autogirs el guanyador ha estat el mateix Marcos Chuliá. Com a trofeu els guanyadors se'ls ha lliurat a mans una esquella que hauran de custodiar durant un any fins que se celebri la següent edició d'aquesta prova.        Pocs minuts després d'acabada la prova i amb els avions ben lligats i els pilots protegits en la cabanya de l'aeroclub, va descarregar una forta tempesta que va refrescar agradablement l'ambient.

        El diumenge al matí l'Aeroclub de Aviadores de Montaña de Aragón va organitzar activitats i visites per als pilots i les seves acompanyants per conèixer millor la vall de Benasque i la Ribagorça, que vàren incloure visites al Parc Natural Posets-Maladeta i rutes en BTT i e-bikes.


        Aquest esdeveniment es realitza des de l'any 2004. L'organització és a càrrec de l'Aeroclub de Aviadores de Montanya de Aragón que va comptar amb l'estimable col·laboració de l'Ajuntament de Castejón de Sos.        La Patrulla Vespa d'autogirs d'Igualada-Òdena com en cada ocasió varen traslladar-se al Camp de Vol d'El Raso a Castejón de Sos, per participar en el concurs d'aterratges de precisió en ocasió del 11è Trofeu Bielsa-Lacorte 2015. Vegeu com es va desenvolupar la seva volada allà.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada