dilluns, 22 de juny de 2015

Wingmasters ha presentat el
Bristell Classic
a l’Aeroport d’Andorra-La SeuDel Servei de premsa/Press release
Jordi Mateu        - L'andorrana Wingmasters Aviation ha obtingut la representació exclusiva per a Andorra i España dels avions del fabricant txec BRM.

        - Entre el projectes a curt termini figura la importació d’ helicòpters ULM i la creació de la primera escola de vol del Principat d’Andorra.

        La Seu d’Urgell, 21 de juny de 2015- L’Aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell va ser escenari de la presentació del nou model esportiu Bristell Classic, fabricat a la república Txeca per BRM Aviation, i de l’empresa que ha obtingut la distribució per al Principat d’Andorra i Espanya, l'andorrana Wingmasters Aviation. Wingmasters és la primera empresa dedicada a l'aviació lleugera que s’instal·la al Principat.
        A l'acte hi varen assistir entre d’altres una representació de les cambres de comerç d’ Andorra i de Lleida; del Ministeri de Transports d’Andorra, d’Aeroports de Catalunya, de l'Oficina del Copríncep Episcopal d'Andorra, i els alcaldes de les poblacions que inclouen l’aeroport dins del seu terme municipal, i la primera tinent d’alcalde de la Seu d’Urgell.
        També van assistir el President de la Federació Aèria Catalana, la presidenta de la Federació Europea de Pilots de Muntanya, i l’enginyer dissenyador de l’aparell i president de BRM Aero, Senyor Milan Bristella, que va acudir expressament a l’acte des de la República Txeca.


        Al final l’avió, que fins aquell moment havia presidit l’acte completament cobert per un domàs, va ser descobert per a les autoritats presents, i tot seguit es va procedir a efectuar un brindis amb cava i una demostració de vol a càrrec del pilot de proves de Wingmasters que va ser molt aplaudida.
        De construcció metàl·lica, i dissenyat amb les tècniques més modernes, el Bristell incorpora els darrers avenços en aviònica digital “glass cockpit”, un disseny modern, elegant, i aerodinàmicament eficient que ofereix, a més, una imatge extraordinàriament atractiva i esportiva.
        Posteriorment, els assistents que ho varen sol·licitar varen poder efectuar un vol de prova a bord del Bristell.

        Cal recordar que el Bristell és, per les seves prestacions, un avió especialment adequat per a la pràctica del vol de muntanya.        Tanmateix, va exposar també els projectes prioritaris per a Wingmasters, que a curt- mitjà termini passen per l'obtenció de la distribució d’un helicòpter lleuger i la creació de la primera escola de vol esportiu del Principat.

Veu la informació completa en el PDF.
wingmaster-2015-06-20/wingmaster-2015-06-20.pdf


WINGMASTERS, S.L.

Andorra, Spain

tel. +34656831370
e-mail: gespelleta@wingmasters-aviation.com
Web BRMAero: www.brmaero.com/
Web Wingmasters: www.wingmasters-aviation.com
Aeròdrom de Viladamat, Alt Empordà.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada