dissabte, 20 de juny de 2015

Resultats de la
Volta Aèria de Catalunya 2015.
        En aquesta ocasió la LXIª Volta va abastar els aeròdroms de Benavarri a la Franja, província d'Osca, i el de Garray a la de Sòria.
Malgrat que els pronòstics meteorològics alertaven la possibilitat que el temps no seria favorable a les excursions aèries i a la mateixa Volta, el temps fou ben favorable i la volta va resultar-ne molt reeixida.

        Els membres dels aeroclubs tant de Benavarri com els de Garray colaboraren donant un qualificat suport a la Volta en les seves respectives etapes.

        El nombre de participants ha estat de 14 tripulacions, mentre que els clubs participants han estat: Aeroclub Barcelona-Sabadell, Castelló, Biscaia, Alacant, Palma i Navarra.
Així, els campions de la LXIª Volta Aèria de Catalunya són:

        Categoria Il·limitat:


        En primer lloc s'ha classificat l'equip Farré-Manuel
        En segon lloc l'equip format per Juez-Mas
        En tercer lloc l'equip Eugui-Mas

        En ambdues categories lliuraren els trofeus els senyors, Pere Pedrosa, Director general de Transports i Mobilitat, el Coronel Miguel Ángel Falla, Jefe del Sector Aéreo de Barcelona, i el Sr. Pere-Joan Nogueroles, President de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell)

        A la foto i d'esquerra a dreta: Pere Pedrosa, Director general de Transports i Mobilitat; Pablo Manuel (Real Aeroclub Vizcaya), navegant tripulació; Coronel Miguel Ángel Falla, Jefe del Sector Aéreo de Barcelona; Toni Farré (Aeroclub Barcelona-Sabadell), pilot tripulació; Pere-Joan Nogueroles, President de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell.        Categoria Avançat:

        En primer lloc s'ha classificat l'equip Ahijado-Prieta
        En segon lloc l'equip format per Serra-Menendez
        En tercer lloc l'equip Matheu-Serra

        - Campions d’aterratges de Precisió: Nebot-Cantero.
        - Guanyadors del Campionat de Catalunya 2015: Toni Farré-Pablo Manuel

        A la foto i d'esquerra a dreta: Pere Pedrosa, Director general de Transports i Mobilitat; Iñigo Prieta (Real Aeroclub Vizcaya), navegant tripulació; Coronel Miguel Ángel Falla, Jefe del Sector Aéreo de Barcelona; Pere-Joan Nogueroles, President de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell; Fernando Ahijado (Aeroclub Barcelona-Sabadell), pilot tripulació.


        La classificació correspon a la integrada de les 2 categories. En realitat els que tenen un 0 a les Fotos de Gir pertanyen a la categoria avançat. En la categoria Avançat les fotos de gir són totes veritat mentre que en la d'il·limitat poden ser vertaderes o falses.        Del dinar de cloenda i lliuraments dels trofeus de la LXIª Volta, a continuació i veiem els participants a l'hora de l'àpat al restaurant de l'aeroclub, a on a la taula de primer terme de la foto identifiquem d'esquerra a dreta: Albert Bestard, Òscar Güell, Josep Mairal, Vicky Moreno, Joan Serra, Glòria Menéndez, Toni Farré, Pablo Manuel, Rafa Molina, Cristina Robles. Tots de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell llevat del Pablo Manuel de l'Aeroclub de Vizcaya.Vegeu altres voltes de catalunya publicades a Aeribalta.com

www.aeribalta.com/2013/07/cronica-de-la-lix-volta-aeria-de.html
www.aeribalta.com/2012/06/la-lviiia-volta-aeria-de-catalunya-de.html
www.aeribalta.com/2011/06/finalitza-la-lvii-volta-aeria-de.html


Una abraçada a tots i fins l'any vinent!

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada