dimarts, 30 de juny de 2015

Apunts de l'Aerosport 2015
Segon i últim lliurament.Entrevista a Joan Domènech, president de la Fira d’Igualada, acompanyada de vistes del moviment aeri a l'Aerosport.

        El Club Aeronàutic Vol Rasant ha presentat la seva activitat dins del món ultralleuger en un dels estands de la Fira com tradicionalment ho fa a l'Aerosport. Es tracta d'un Club reconegut de fa molts anys que va iniciar la seva labor docent aeronàutica com a escola de vol en el Camp de Vol del Prat de la Plana a Moià.
        De fa ja un temps va estendre la seva activitat al Camp de Vol situat al terme de Sant Feliu de Buixalleu veí d'Hostalric a on ha centralitzat l'activitat tan d'escola com de vols de turisme o per quins s'interessin per dur a terme la seva primera experiència de vol.
        En aquest Camp de Vol s'hi troba també el Club Aeronàutic Catalunya.

        Contactar:
        manelfoj@telefonica.net

        CLUB AERONÀUTIC CATALUNYA - Ctra.Hostalrich-Arbusies Km-5 - Sant Feliu de Buixalleu -
        17451 Girona - 972 87.49.27


        Woodcomp Propellers S.R.O.
        info@woodcomp.cz
        www.woodcomp.cz
        Aquesta empresa Txeca ofereix Kits d'injecció de carburant, conversió a turbo de motors d'aviació ULM i soldadura especialitzada, a on igualment es poden adquirir tots els element a part a fi que tallers autoritzats duguin la tasca de la instal·lació.

        Empresa aquesta d'extensió internacional de realització de projectes, instal·lacions i legalitzacions pel transvàs, filtratge, mesurament i control de fluids.
        Una de les seves aplicacions és els dipòsits per carburant destinats als ULM que situats en els Camps de Vol poden subministrar-se de benzina des d'aquests recipients transportables.

        GESPASA
        Partida Horta d'Amunt, s/n
        25600 Balaguer - Lleida
        Apartat de Correus nº 149
        Tel.: +34(9)73 451 072
        Fax: +34 (9)73 445 000 - 448 400
        e-mail gespasa@gespasa.es
        www.gespasa.es


        Empresa que ofereix equips d'aviònica, especialitzada en sistemes de comunicació amb banda de radio també amb radars-altímetres tant per avió com per Drons a més d'un radar meteorològic.


        Servicios de Radio Wavenet, S.L.
        Polígono Industrial Requena, Nave 79
        Cedillo del Condado (Toledo)
        Tel.:+34925508791
        wavenet@wavenetradio.com
        www.wavenetradio.com
        L'Omnicàmera és una captadora d'imatges que es pot adossar sota l'ala d'un avió per poder dur a terme preses de vídeo, a on la càmera segueix l'objecte a filmar, per exemple un altre avió, mentre la càmera el segueix sense desviament de la direcció d'enfoc tot i els canvis de direcció o posició respecte de l'espai que adoptin ambdós avions.
        L'Omnicàmera porta instal·lat un model de "cap calent" a fi d'eliminar els moviments de captació d'imatge que es puguin produir entre ambdós aparells en la trajectòria de vol. També es pot captar un punt fixe situat a terra a on la càmera els segueix sense que es pugui produir cap desplaçament en l'enquadrat de la imatge.
        L'equip va dotat d'un control remot operatiu des de la cabina de l'avió que permet modificar els paràmetres del sistema.


Contacte:
​Camp de Vol Bellvei del Penedés

Carretera de Bellvei a Santa Oliva (junt a la via de l'AVE)
43719 Bellvei
Tel: 657105476
Coordenades: 41°14'39.64"N 1°33'50.09"E
info@omnicamara.com
www.omnicamara.com
        L'escola AIRCATFLY es troba formada per un grup de professionals de l’aviació vol donar a conèixer el fascinant món de l’aviació ultralleugera, fomentant la professionalitat, la responsabilitat i la seguretat.
        Instructors amb sensibilitat pedagògica, una elaborada metodologia i arrelada experiència en docència aeronàutica.
Vols de passeig/divulgació o programes com el de pilot per un dia, descobrint la seva vocació aeronàutica, oferint rutes i experiències a la carta.

        L’escola reuneix tots els passos formatius de l’activitat aeronàutica. Disposen d'infraestructures i equips de primer ordre i una flota d’avions ULM d’última generació. Amb formació especialitzada en vol de muntanya, pistes inclinades i navegació. Utilitzant aeronaus de característiques molt diferents, com ala alta, ala baixa, biplans, patí de cua.


        SERVEIS:
        - Escola de pilots d'Ultralleuger i d'instructor d'Ultralleuger.
        - Vols de passeig.
        - Experiències de Pilot per un dia.
        - Serveis formatius diversos.
        - Cursos de pilot de DRON,
        - Lloguer d’avions.
        - Compra-venda d'aeronaus.

        Contacte:
        606 376 723
        comercial@aircatfly.com
        www.aircatfly.com

        Vegeu el curs pilot de Dron Professional:

        ROTAX llança al mercat una nova versió del Rotax 912 iS, la 912 iS SPORT. Aquesta nova versió augmenta la ràtio d'ascens disminuint la carrera d'enlairament i augmentant la velocitat de creuer. Tot això amb la fiabilitat que proporciona un motor d'injecció, amb reduïts costos de manteniment i fins a un 33% menys de consum de combustible.La més àmplia gamma de GPS dels fabricants amb mes prestigi.

Aviasport
C/Almazara 11
Tres Cantos (Madrid)
Tel. 91-803-77-11
roberto@aviasport.com
www.aviasport.com


        Aquesta famosa llibreria i botiga de maquetisme, especialitzada en molts altres objectes aeronàutics és única en el nostre país. També hi trobareu un parell de magnífics simuladors per entrenament de pilots i la navegació en tots els seus extrems. Una torra de control completíssima, incloses pantalles de radar. Tot un luxe en aquesta classe de matèria tan en voga avui dia.L'Aeroteca
Sant Joaquim 46 Barcelona, cantonada Montseny - 08012
Districte: Gràcia o Barri: Gràcia
Horario: Dilluns de 17:30 a 20:30 - dimarts fins dissabte 10 a 14 i de 17:30 a 20:30
Com arribar-shi: L3 Fontana

Tel.: 93 218 17 39
E-mail: aeroteca@aeroteca.com

        Contacte:
        Aeroplans Blaus
        Suministres per a aviació general i esportiva des de 1995.
        Tel. (+34) 93 871 22 37
        shop@aeroplans-blaus.com
        www.aeroplans-blaus.comEscola de pilots PPL i d'ULM i de pilots de Dron.
Bases d'operacions: Aeroport Andorra-La Seu d'Urgell,
Igualada-Òdena i Sabadell.        Contacte:
        ® CHISTAU ADVENTOURS, S.L.
        Calle Manso 52, principal 2ª
        08015 Barcelona
        Tel.: 646.767.323
        Tel.: 620 664 395
        info@chistaudrones.com
        http://chistau.es/
        www.chistaudrones.com        Contacte:
        E-mail: Formulari correu electrònic
        www.spotters-barcelona-el-prat.org/

        L'empresa va ser constituïda per pilots i enginyers apassionats per l'aviació, amb el repte de poder oferir al client eines útils i econòmiques per millorar l'aprenentatge i l'entrenament de pilots.


        Amb amplis coneixements en ergonomia cognoscitiva i la importància que ella té per al correcte aprenentatge i desenvolupament de tècniques de pilotatge, Simtech Design s'ha bolcat a desenvolupar sistemes respectant la màxima fidelitat dels panells reals que replica en els seus simuladors.


        Com a empresa dedicada especialment a satisfer les necessitats del sector professional, compten amb un equip que pot desenvolupar solucions a mesura segons els requisits dels clients.        Contacte:
        08013, Gran Via de les Corts Catalanes, 774,
        08013 Barcelona
        Tel.: 932 19 74 85
        info@simtechdesign.com
        www.simtechdesign.net

        Respecte de les prestigioses revistes, Avión&Piloto i Avión-Reviue, no ens caldrà perllogar-nos en lloances donat que ambdues es troben a les nostres biblioteques.
        Felicitar-nos que en Jorge Penalba hagi tornat a comparèixer a quest nou Aerosport amb un estand a la Fira 2015, tal com ja és tradicional en ell.

 
 
 
 
TVE L'Informatiu Cap de Setmana - 31/05/2015 Veure minutació des de: 09:42 fins 10:27.
CURS BÀSIC/AVANÇAT DE PILOT
D'AERONAU DE CONTROL REMOT

DESCRIPCIÓ I REQUISITS DEL CURS
AEROCLUB BARCELONA-SABADELL

        El curs de Formació Bàsica de Pilot d'Aeronau de Control Remot permet fer ús d'aeronaus de control remot per a vols dins de l'abast visual del pilot. En el cas de desitjar realitzar vols més enllà de l'abast visual del pilot es realitzarà el Curs de Formació Avançada de Pilot d'Aeronaus de Control Remot.

Contacte:
Aeroclub Barcelona Sabadell

Aeroport de Sabadell
08205 Sabadell (Barcelona)
Tel. i Faxs: +34937101952 – F. +34937101290
Curs de Pilot Privat: aeroclub@aeroclub.es
Curs de Pilot de Dron: comercial@aeroclub.es
http://www.aeroclub.es/

        La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya és una entitat privada de caràcter cultural y sense ànim de lucre amb seu a l'Aeroport de Sabadell, va participar a l'Aerosport 2015 amb alguna de les seves joies. Aparells de gran valor històric que manté en estat de vol pilotats pel seu grup privat d'especialistes en aquesta cñasse de models.
        També té extensions a Vilanova i La Geltrú i col·labora amb l'escola de formació de manteniment aeronàutic Institut Illa dels Banyols d'El Prat de Llobregat i igualment amb el Consell de l'Aeròdrom de la Sénia (Montsià) que depen de l'Ajuntament, el qual regenta el Centre de la Memòria Històrica de La Sénia.

        En determinades dates coincidents amb alguns tercers diumenges de més de durant l'any, l'FPAC organitza jornades de Portes Obertes a on es pot accedir a visitar aquests avions amb entrada lliure a l'Aeroport de Sabadell.Contacte:
Aeroport de Sabadell, Ctra. de Bellaterra s/n.
08205 Sabadell, Barcelona
Telèfon: 937 12 42 73
fpac@fpac.org
www.fpac.org
www.facebook.com/fundaciopac
fpac-flyingheritage.blogspot.com.es/        Com revela el cartell pintat de blanc a la porta de l'hangar del Club de Vol a Vela d'Igualada, en aquest mes de juny fa 50 anys que es va iniciar en aquest mateix lloc aquesta sublim activitat tan especial i ecològica de volar sense motor.
        Membres del Club es troben escrivint un llibre que relatarà l'encadenat d'episodis que varen fer nàixer i permanèxer el Vol a Vela català posterior a la Guerra Civil.


Contacteu amb el Club de Vol a Vela d'Igualada:
www.volavela.com/ca/contact
www.volavela.com/ca
www.facebook.com/pages/Club-de-Vol-a-Vela-IgualadaSergio Luiten
Aeròdrom ES CRUCE

Mallorca


        Cenair ch701 STOL amb el qual el representant d'aquesta marca en la zona Est-Llevant de l'Estat es va presentar a l'Aerosport 2015. Aparell en el qual el representant i constructor d'aquest STOL hi pensa muntar un dels motors d'ULPower que a continuació s'anuncia.

Contacte:

ULPOWER AERO ENGINES:


Sergio Luiten
Aeròdrom ES CRUCE
+34650797241
Carretera Palma-Mancor km 42
Mallorca Baleares
luitens@yahoo.com
http://ulpower.es
http://ulpower.com
www.facebook.com/luitens


         Zenair CH-750 que el representant d'aquesta marca en la zona Oest de l'Estat va presentar a l'Aerosport 2015.


Contacte:
Ingeniero Consultor INGECONSULT
Antonio Gil

Aerodromo Teniente Gral. Vives (LERM)
Robledillo de Mohernando (Guadalajara)
Tel: +34.06.96.78.41.96
e-mail: aegilve@telefonica.net

        Empresa dedicada a servir tota classe d'elements i recanvis d'aviació, és representant de Zenair i també té en cartera models d'aviació general de segona mà. En els seus tallers repara i fa manteniment de tota classe d'avions i dels seus motors, tant monomotors com també de polimotors, per la qual cosa es troba autoritzat.


Contacte:
Aero Llevant
.
Daniel Mancuso
La Llosa (VALENCIA)
Apartado de Correos 3007 - 46014 Valencia
Tel: +34 696 65 56 52
e-mail: aerolevante@hotmail.com
Website: www.airllevant.com
Blogger Zenair Aero llevant: www.airllevant.com/zenair-ch-701/blogExposició per la memòria històrica de l'aeròdrom
d'Igualada-Òdena durant la guerra civil.


        Diumenge dia 31 de Maig el grup que composa l'“Ejército del Ebro” va ser a l’Aerosport. Que en aquesta edició es realitzaven visites guiades al recuperat recentment refugi antiaeri de la Guerra Civil, a tocar de l’aeròdrom. A més, es va poder visitar una exposició de fotografies de l’aeròdrom de l’època del conflicte. El diumenge 31 pel matí, l'“Ejército del Ebro” va ambientar el festival amb una recreació, abillats amb la vestimenta castrense, per part del grup "Ejército del Ebro", el qual va resultar prou atractiu.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada