dimecres, 6 de maig de 2015

L'Stream d'Ultralight a
l'Aerosport 2015.

Serà mostrat a l'Stand de TL Spain.
        En el moment d’asseure’s dins d'un Stream, hom pot experimentar fàcilment la sensació de trobar-se prop de la que un pilot d'avions de combat pot experimentar, tot envoltat pel sofisticat esquema de l'aeronau de seients en tàndem.
        La coberta de vidre i rodejat amb tots els sofisticats dispositius de control són només algunes característiques que estan darrere del disseny impecable de l’avió. Puresa aerodinàmica i precisió en la direcció i control. Un tren d’aterratge robust, un excepcional motor ROTAX 912iS i una hèlice PowerMax, significant seguretat amb l'excitant experiència de volar a 300 Km. per hora!        L'Stream ha estat presentat a la fira Aero Friedrichshafen 2015. i ha significat un dels dissenys que han assenyalat una fita.


        L'hergonomia del disseny del lloc del pilot, el qual se situa a la plaça davantera, com també la plaça de l'acompanyant, es troben perfectament adaptades confortablement a tots els moviments i posicions que es necessitin exercir. Vegeu també com en obrir la carlinga el panell d'instruments del seient del darrera acompanya la vidriera incrementant l'espai per a la còmoda entrada del passatger.

        La palanca de comandament és del tipus joystick que aporta hergonòmicament confortabilitat al pilotatge. La ventilació de l'espai del motor es troba molt ben assegurada gràcies a les obertures disseñades al capó.

Vegeu altres models de TL Ultralight representats per TL Spain
que seran exposats també a l'Aerosport 2015:

 
Jordi Llorach Ninot
C / Mossèn Fontanilles No. 2
08770 Sant Sadurní d'Anoia
Barcelona
Spain
+34 607222430

info@tlspain.com
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada