dimecres, 20 de maig de 2015

Del PAC Obert del diumenge 17 de Maig.        En aquesta ocasió col·laboren amb nosaltres per difondre la informació del PAC Obert del proppassat dia 17 de maig, dos socis benfactors i protectors de l'FPAC, dels quals, en Joaquim Rodríguez i Roig aporta el material gràfic i l'Alejandro de Prado junt amb la Xènia Valois afeccionada també d'aquest nostre món, ens atansen informació textual.
    A la foto del Phantom s'hi poden veure els nostres companys Alejandro de Prado i la Xènia Valois asseguts a la seva taula situada el peu de l'escala per pujar a l'avió, a on ofereixen diversitat d'elements propis de la vitualla dels pilots de caça.


SEIENT EJECTABLE MARTIN BACKER.

        El Martin- Baker Mk.7 és un seient de fabricació Britànica d'ejecció assistida mitjançant un coet dissenyat i construït per Martin- Baker. Va ser introduït a mitjans de la dècada dels 60, model aquest que ha estat instal·lat en avions de combat de gairebé arreu del món.
        El seient Mk.7 va ser desenvolupat des del disseny anterior, l'Mk.5, per l'addició d'un paquet de coets per habilitar la capacitat zero-zero. Un programa d'actualització gran per equipar seients Mk.7 a totes les aeronaus Lockheed Starfighter F-104 en servei de la Luftwaffe va ser iniciat per Johannes Steinhoff a finals del 1967, aquesta mesura va millorar l'historial de seguretat d'aquest model i fou quan altres nacions europees que operaven el Starfighter van seguir l'exemple d'Alemanya. En vista de l'èxit va ser instal·lat en models posteriors com el F-4 Phantom, caça propietat de l'FPAC el qual es mostra a la foto de dalt. - Alejandro de Prado.
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada