dilluns, 18 de maig de 2015

A la mort d'en Carles Alós Soler.
Pilot i ex president de l'Aeri Club Barcelona-Sabadell.


Que amb pau descansi.
Amb el notre més sentit condol a la seva família.


        L'amic qui ens ha assabentat de la defunció d'en Carles ens ha vingut a dir això:

        "Recordaràs que entre el 1965 ja sent secretari de l'Aero Club de Barcelona-Sabadell, i fins a la fi del seu mandat com a president el 1971, el club va sortir com llançat amb un coet. Amb Carles Simó, Francesc Xavier Gibert, Josep Gorina, Navarrete, Miró, etc. com instructors... Les Piper J-3, una Jodel, l'Aisa "Vespa", unes Bücker, una Stampe, les Stinson, etc. i l'increment d'avions privats a Sabadell es va disparar".


        El Ministre de l'Aire D. Julio Salvador Díaz-Benjumea, i primeres autoritats de la Regió Aèria i Sector Aeri de Catalunya, departint amb el President del Aero Club Barcelona-Sabadell Carlos Alós, amb ulleres de sol, parlant amb el senyor ministre, amb motiu de la inauguració de l'asfaltat de la pista 13-31 de l'aeròdrom de Sabadell el dia 14 de juny del 1970.

        En Carles Alòs també va ser qui amb el seu fervor aeronàutic va col·laborar en que es formés el grup del Vol a Vela català de la postguerra en el si de l'Aeroclub, que tot i que l'activitat va ser iniciada a l'aeròdrom d'Igulada-Òdena, en alguna època va fer de manera que l'activitat es traslladés a Sabadell, per posteriorment assentar-se definitivament a Igualada.
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada