dilluns, 20 d’abril de 2015

PAC Obert abril 2015.        El PAC Obert d'abril 2015 ha coincidit amb la celebració anual de l'Esperit de Montjuïc que aquest diumenge tenia la cloenda del cap de setmana de tres dies d'exposició de cotxes d'època, celebrat al Circuit de Catalunya a Montmeló. A on avions rellevants de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya l'han sobrevolat a manera d'exhibició, efectuant una bona colla de voltes al seu damunt.

        Socis Benefactors de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya s'han distribuït la feina i mentre uns es trobaven al PAC Obert a l'Aeroport de Sabadell per a captar les volades d'exhibició, l'Ernest Tuckie, amb les seves càmeres s'ha traslladat al Circuit de Catalunya per també captar en vídeo els vols dels avions allà. Els models han estat: un bireactor Hispano Aviación HA-220 Super Saeta EC-GZN, un Moravan Otrokovice Zlin Z-526A Akrobat EC-BDS més dues Bücker Bü 131 Jungmann i el Beechcraft T-34 Mentor, vídeos els quals s'afegeixen a continuació.


Ernest Tuckie. Pasadas de la Mentor de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya sobre el
Circuit de Catalunya en Montmeló, con ocasión del evento de motor clásico Espíritu de Montjuïc.
Ernest Tuckie. Data de publicació: 19 abr. 2015
Pasadas del Super Saeta de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya sobre el Circuit de Catalunya en Montmeló, con ocasión del evento de motor clásico Espíritu de Montjuïc.
Ernest Tuckie. Data de publicació: 19 abr. 2015
Pasadas de la formación de la Zlin Z-526 y dos Bucker Jungmann de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya sobre el Circuit de Catalunya en Montmeló, con ocasión del evento de motor clásico Espíritu de Montjuïc.Alguns dels avions exposats en aquest PAC Obert.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada