dimecres, 22 d’abril de 2015

L'Aerosport 2015
està prenent embranzida!        Aquesta 23a. Fira d’aviació Aerosport, amb vistoses exhibicions aèries, se celebrarà entre els dies 30 i 31 de maig vinent, i la Fira d'Igualada, qui organitza l'esdeveniment, ens fa arribar la informació corresponent a fi que aquesta bona nova us quedi al vostre abast.
        L'horari de la fira d'aviació esportiva de més nomenada en tot l'Estat Espanyol i reconeguda a l'estranger es podrà visitar el Dissabte: de 10 a 19 h, i el Diumenge: de 10 a 15 h.

        Enguany, l’organització espera sorprendre al públic amb un ampli programa de novetats, tant en el cel com a la terra, és a dir, l’espectador tindrà espectacle assegurat tant si mira al cel com si passeja pel recinte, a la zona d’expositors, a la sala de conferències, a la sala d’exposicions, a les àrees de descans i diversió per a les famílies.

        Un altre dels serveis complementaris que s’ofereixen és un aparador de segona mà. Per a totes aquelles empreses i particulars que estiguin interessats, Aerosport posa a la seva disposició un espai de compra-venda de naus i material aeronàutic amb una pantalla geganta que projectarà les imatges amb els anuncis que vulguin aparèixer.Obriu-se la informació íntegra de l'Aerosport 2015
prement els link següents:


Català
Castellano        Els profesionals de vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, paramotor, helicòpters, escoles de pilots, aeroclubs i empreses de complements i accessoris aeronàutics es concentraran a l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena (sortida 557 de la A2) durant dos dies de frenètica activitat aèria i de contactes de negoci, un espai on trobaran des de les últimes novetats del sector fins a un mercat de segona mà.

        Aquest certamen d’aeronàutica esportiva és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya.
        Aerosport compte també amb la col·laboració i l’ajuda de diverses entitats com la Federació Aèria Catalana, la revista Avión y Piloto, el Club de Vol a Vela, L’Aeroclub Igualada – Òdena i Laminar Air que fan possible cada any que Aerosport sigui tot un èxit.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada