dilluns, 27 d’abril de 2015

De l'Aeroxatonada 2015 a Bellvei.
        Amb un pronòstic meteorològic en entredit, vers les 14 hores i posterior a una gotellada, el cel va decidir posar-se al costat dels organitzadors de la festa del Xató al Camp de vol de Bellvei, i el dia es va estendre baix el signe de la coneguda dita aeronàutica de, "Sol i mosques". Per la qual cosa els ànims que s'havien mantingut protegits baix el mantell de la Fe, es van enardir i la trobada va esdevenir joiosa.

        En total van participar-hi 61 afortunats comensals que pogueren tastar un Xató de molta qualitat amb un segon plat de Melós de Vedella incomparable de tendre que era. Ens felicitem que els responsables de la cuina, en Joan i l'Albert del Restaurant "Nou Olímpic" de Bellvei, hagin pogut estar qualitativament tan encertats.

        A les imatges hi veiem els Xató apunt de ser servits a taula. A la foto superior dreta, en Joan, el magnífic cuiner del restaurant "Nou Olímpic" de Bellvei amb els seus ajudants tot preparant els xató tradicional del Penedès.        A la imatge superior es mostra el Melós de Vedella mentre sestava acabant de fer a l'olla, i a continuació dues imatges del Melós posat al plat. Felicitem al cuiner per haver estat tan ajustat a qualitat pel saborós i tendríssim tall de Melós. L'any vinent esperem tornar-te a veure!

        No cal fer esment que els comensals festejaren l'àpat amb molta joia mentre, i com sempre, òbviament es parlava d'aviació i de precioses volades, i sens cap dubte també de la qualitat que significava tot l'amaniment servit a taula.        Al cap de taula, junt amb altres companys, a l'esquerra de la foto hi veiem el tresorer Teo Gibert, amb la gorra oficial de l'Alats Club Esportiu, institució organitzadora de l'esdeveniment.Lliurament de guardons com a cloenda de l'acte.


        A la Susana Ruíz, sòci de l'Aeroclub Alt Camp de VallMoll, li fou atorgat el diploma de pilot "Top-Ten". Mentre que a la imatge esquerra de continuació al pilot Francisco Herrera li fou lliurat el de Pilot més Novell. A la imatge de la dreta l'Eusebi Mayoral va ser guardonat com el pilot més antic.
        Els guardons foren lliurats per el president de l'Alats Club Esportiu, en Jesús Griñó i el tresorer en Teo Gibert.        A la dreta de la foto hi veiem en Tomás López que representant el Club de Vallmoll recull el guardó com a grup més nombrós d'assistents a la Aeroxatonada. També de nou hi veiem a la Susana Ruíz que satisfeta ens mostra el seu diploma mentre els responsables de l'Alats Club Esportiu somriuen satisfets de la feina ben resolta.


        Com era obvi, el cuiner del Restaurant "Nou Olímpic" de Bellvei, en Joan, va ser igualment guardonat, el qual va recollir el diploma també en nom del seu fill Albert, ambdós com a Cuiners més Aeronàutics pel seu mèrit en saber fer molt bé la seva feina.

... i fins l'any vinent!

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada