dissabte, 28 de març de 2015

Vol de Muntanya
Temporada 2015 a
"El Raso", Castejón de Sos.        Els qualificats professors del vol de muntanya, Marliés Campí i Àngel Ibáñez, des del mes de febrer han encetat els cursos al Camp de Vol "El Raso" a Castejón de Sos, des d'on s'ofereixen les practiques per a tots els pilots que vulguin obtenir la seva qualificació en aquesta especialitat tan encomiable. Fins acabada la Setmana Santa també mantenet una oferta "pack ski flight camps" de vol i esquí a Cerler.


        Quins sentin atracció per a l'aviació i no siguin pilots, podran posar-se en contacte amb aquests aviadors per a concertar una volada pel Pirineu i, si s'escau, visitar algun altiport francès.

Marlies Campí – 656 312 528 – marliescampi@gmail.com
Àngel Ibáñez – 689 786 087 – abeto@arrakis.es


        Els interessats en dur a terme un curs de pilot de muntanya a l'Aeroclub Aviadores de Montaña de Aragón, poden entrar a la pàgina www.aviador.net trobaran la informació per a dur a terme aquesta fita.


        A més de les imatges pertanyents al www.aviador.net, també ens conviden a veure el vídeo de continuació referit al 2º Festival aeri de Peyresourde, celebrat el diumenge 13 de juliol del proppassat 2014, a on un grup de la colla de Castejón de Sos hi vàren participar juntament amb altres pilots del Peyragudes Air Club a la "Festa de l'Aire" de l’altiport de Peyresourde.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada