dimarts, 17 de març de 2015

PAC Obert d'inici de temporada 2015.        Amb aquest primer PAC Obert d'enguany, la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya ha iniciat el cicle anual d'exhibicions al públic dels seus avions cada tercer diumenge de mes, que es duen a terme enfront de l'hangar Taller-Escola de la mateixa Institució situat a la plataforma R1 de l'Aeroport de Sabadell.

        Aquesta mostra es du a terme en dues èpoques durant l'any, primavera-estiu i tardor-hivern.

        Per aquest 2015 les dates previstes del PAC Obert sons:

Diumenge 19 d'abril
Diumenge 17 de maig
Diumenge 21 de juny

---------------------

A principis de setembre, cap de setmana coincident amb la Festa Major de Sabadell.
Diumenge 18 d'octubre
Diumenge 15 de novembre
Diumenge 13 de desembre Festa de la Patrona. Exposició conjunta amb l'Aeroclub.- Avions de l'FPAC exposats en aquesta ocasió -


- Fileres d'avions en exposició -
        La Xènia al costat dret de la foto amb l'Alejandro, a la seva parada situada al morro del McDonnell Douglas F-4 Phantom II, ofertant vestimenta de vol i casc per a pilots de reactor. Des d'aquí els felicitem per la seva dedicació com a socis protectors de l'FPAC

        En totes aquestes ocasions dins l'hangar Taller-Escola s'instal·la una taula en la qual s'ofereixen una bona colla de publicacions, junt amb els calendaris de l'FPAC que porten fotos dels seus avions, volums a on els visitants i gent que pertany a la Institució hi troben informació fidedigna de tot el tema de l'aviació històrica.


        La llibreria es troba atesa per voluntaris de l'FPAC que molt amablement orienten als interessats en l'adquisició dels exemplars.        A la foto superior esquerra hi veiem la Sefa junt amb el seu Marit, en Josep Farrero, parlant amb l'esposa del President de l'FPAC. A la foto de la dreta la Pilar, secretaria del pac, i de nou la senyora Jaumandreu.        En aquesta ocasió, els avions que es troben en fase de restauració a l'hangar han estat alineats a fi que els visitants poguessin veure'ls còmodament.


        A l'hangar també hi era exposada l'estructura d'un Auster Autocrat de disseny anglès que tornarà a ser com nou. Aquest avió porta d'origen un motor de quatre cilindres en línia també construït a Anglaterra.
        Obsequi d'AENA a la
Fundació Privada Parc Aeronàutic de Catalunya
.

        Es tracta d'un camió Renault diesel GC-1051-BH que ja és propietat de l'FPAC des del mes de febrer d'aquest 2015, i amb la tarja ITV vigent, equipat amb una "ploma" que farà un bon servei als continus trasllats que d'avions i les seves parts i altres elements anirà fent l'FPAC entre els seus diferents llocs d'emmagatzematge i tallers.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada