dimarts, 13 de gener de 2015

Millor Drone:
AscTec Firefly amb Intel REALSENSE
        La revista The Verge, que cobreix la intersecció entre la tecnologia, la ciència, l'art i la cultura, a l'International CES 2015 ha premiat a: AscTec Firefly amb Intel com la millor aeronau tècnicament no tripulada del moment.

        The Verge ha dit:

        "L'any passat en el CES, moltes companyies d'avions no tripulats comentaven la possibilitat que existís un Drone en el qual s’apliqués una tecnologia que permetés volar-los de forma autònoma evitant obstacles. Aquest objectiu semblava llunyà, donada la costosa investigació pels resultats que es cercaven. Però aquest any va passar una cosa sorprenent: REALSENSE, un projecte d'Intel originalment desenvolupat com una nova interfície per a la informàtica, va aconseguir portar la solució.

        I gràcies a una aliança amb Ascending Technolgies i la seva Asctec Firefly, el resultat fou que una aeronau no tripulada pot volar a través d'un bosc esquivant objectes en el seu camí tot seguint un punt específic a localitzar. Fet que resulta també molt important per a quins pilots de drone no es troben ben destres en el seu pilotatge. Intel planeja fer àmpliament disponible aquesta tecnologia ben aviat, garantint a tota la indústria drone que tindrà accés a aquest avenç".

        La col·laboració de les dues companyies va ser anunciada públicament per Brian Krzanich, CEO d'Intel Corporation, durant el seu discurs el 6 gener 2015 al CES® Internacional (Consumer Electronics Show) a Las Vegas.

        Krzanich va discutir les possibilitats de creixement de drones conscients de si mateixos, inclosa la inspecció dels camps i les esteses elèctriques, sistemes monitoritzats per l’estudi i el seguiment evolutiu d'espècies en perill d'extinció, i fins i tot el lliurament de béns o la medicació d'emergència.


        Brian Krzanich, de CEO d'Intel Corporation va esmerçar: “Esperem amb interès treballar amb Ascending Technolgies per integrar la tecnologia d'Intel en les seves solucions que permetin als UAV moure’s amb seguretat pel medi ambient.".

        Ascending Technolgies utilitzaran la tecnologia d'evasió d'obstacles desenvolupada conjuntament amb Intel per afegir un nou nivell de seguretat per als seus futurs productes. Operadors d’aeronaus no tripulades i les empreses que depenen dels serveis d'aeronaus no tripulades es beneficiaran en gran mesura de la senzillesa sense precedents i la seguretat de les operacions d'avions no tripulats prop d'obstacles utilitzant aquesta nova tecnologia. L’evasió d'obstacles fiable també obrirà a nous camps d'aplicacions amb avions no tripulats com el lliurament automàtic de béns o medicaments d'emergència.

        Ascending Technolgies diu gràcies a Intel per aquesta gran aventura tecnologia.

        A més donem les gràcies a The Verge per a aquest gran premi: Millor Srone i Premi al Millor Esdeveniment de Premsa.Contactar amb ASCENDING TECHNOLOGIES, amb representant a la nostra terra, que us facilitarà tota classe d'informació:
(+34) 639 334 557: Alexis Noguer.
info@drone-institute.com
www.asctec.de


Blog informatiu del tema Drons d'Ascending Technologies.
www.aeribalta.com/2015/01/el-drone-esdeve-una-eina-indispensable.html

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacte amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada