dimarts, 20 de gener de 2015

In Memòriam per
en Josep Cabrelles Aleixandri
Sots-president del Sant Quirze Model Club

        El dia 16 de Gener, ens va deixar el nostre gran amic, company i sotspresident del Sant Quirze Model Club, en Josep Cabrelles Aleixandri – 1936-2015.
        Un GRAN HOME, un GRAN MAQUETISTA, amb majúscules, que amb la seva impressionant col·lecció de maquetes impecablement fetes amb les seves mans i el seu tarannà, va omplir de goig tots els actes que el Club va celebrar al llarg dels seus anys.
        Ara, s’ha enlairat ben amunt, en el seu últim vol, per estar més a prop del que ell estimava tant.

        Josep, no t’oblidarem mai els que et vàrem conèixer, i trobarem a faltar la teva companyia.

             Carles Viñals
President del Sant Quirze Model Club.
        Membres del Sant Quirze Model Club (SQMC) i de l'Agrupació Artística de Modelistes Aero-Navals de Sabadell (AAMANS), reunits per la trobada de la Festa de la Patrona 2012 a l'Aeroport de Sabadell, organitzada per l'Aero Club Barcelona-Sabadell i la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, a on l'Aeroclub hi va habilitar un hangar en el qual s'hi varen exposar una bona colla de maquetes i aeromodels aportats per membres d'ambdues associacions, i entre aquestes una colla d'en Josep Cabrelles.

        A la foto en Josep Cabrelles apareix el quart per la banda dreta, a la seva dreta el president del SQMC senyor Carles Vinyals, i el segon pel costat dret el president de l'AAMAN de Sabadell senyor Manel Nicolás. De la resta, els tres primers des l'esquerre: sons, Ramón Alonso (pare), Ramón Alonso (fill) i Gerard Vall. Per la banda dreta el primer és en Xavier Colomina, i el tercer en Josep Colomina.Petit repertòri dels aeromodels a escala construïts
per en Josep Cabrelles.

 
 


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada