dimecres, 3 de desembre de 2014

Trobada anual dels membres de
l'Aericlub Palau-Moià.        Els membres de l'Aericlub Palau-Moià s'han reunit un any més per confraternitzar, dins un entorn gastronòmic, duent a terme comentaris pel que fa a l'activitat del vol, intercanviant idees i parers, a on a la vegada els directius aprofiten per presentar alguna novetat sorgida del si del mateix club.

        En aquesta ocasió quins han assistit a la trobada, han tingut l'oportunitat de tenir a les mans un avenç de la maqueta i del material gràfic que composarà el llibre commemoratiu del 25è aniversari de la fundació de l'entitat, exemplars que s'espera siguin posats a la venda cap a l'estiu de l'any vinent.

        El llibre farà ressò dels primers ultralleugers que hi va haver a Catalunya, amb els personatges els quals dissenyaren i construïren els seus propis avions amb els que volaren moltes hores tot fent història, en aquells primers temps que despertava la nova aeronàutica que al cap dels anys es prodigaria com l'aviació esportiva del futur.

        A la foto superior i d'esquerra a dreta: Josep Vilá, Salvador Hervás, Emil W. Biasi, Josep Rodoreda, Manuel Navarro i Ramon Fígols.


Alguns dels models d'avions i dels seus pilots constructors
que apareixeran al llibre, junt amb la seva història.

 
 
 
 


        A pesar de la tamborinada de pluges, el Camp de vol era ple d'aigua, a l'àpat hi feren cap una trenta tres de socis de l'Aericlub Palau-Moià que gaudiren d'un aperitiu molt complet amb un assortit de seques, cigronada i una exuberant carn a la brasa compartit en un ambient de confraternitat.


        Imatge superior esquerra: el primer per la dreta és en Ramon Fígols i al seu costat en Pedro Hervás, i ua mica més enllà s'hi veu l'Elena, companya de l'Adrià. Per la banda esquerra, en Josep Mª Claravall, d'espatlles amb vestit blau l'Emil W. Biasi i a continuació en Salvador Hervás.
        Imatge superior dreta i per la mateixa seva banda dreta: Adrià Argemí, a continuació els germans Jaume Marti i Llorens Marti. Pel costat esquerra, el Dr. Jordi Cabot, Sra. Cabot i Cristina Samsó Vídua J. Argemí.


         Foto superior esquerra. Pel costat esquerra: Jacint Puigmarti, Lluís Corominas, Sra. Comabasosa i al seu costat el seu marit en David Comabasosa. Per la banda dreta, la Maria Batlle que el mes de març pensa cumplir 102 anys, a continuació la Concepció, esposa de qui us escriu, més enllà la senyora Ripoll i al seu marit l'Antoni Ripoll.
        A la foto de dalt a la dreta, i per la banda esquerra, l'Arcadi Solà, al seu costat l'Enric Guell i a continuació la seva esposa. Per la banda dreta: el germà de Manuel Navarro, a continuació el pròpi Manel, en Josep Vilà i al recó en Josep Rodoreda.        El generós servei d'aliments on el pica-pica es va estendre molt més enllà del que la imatge superior esmerça.
Discurs de cloenda d'aquest Dinar de
L’Aeri Club PALAU–MOIÀ
30 de novembre 2014

        En primer lloc, agrair la presencia de tots vosaltres, socis i acompanyants.

        També donar la benvinguda als dos nous socis:
        Antoni Ripoll i senyora
        David Comabasosa i senyora

        Agrair la presencia de la Sra. Cristina Samsó i Adrià Argemí propietaris del Camp, i col·laboradors des de sempre amb el nostre Aericlub.

        També vull fer una menció al fet que no ens acompanyin en aquest dinar per motius de salut, i del mal temps que fa avui, els Srs.:
        Lluís Prims (El soci amb mes edat, però amb molta vitalitat)
        Jose Garcia (Tresorer del Club de una certa edat, i jove de esprit)

        Agrair la presencia als col·laboradors convidats, per el seu ajut i difusió de l'Aeri Club, i del esport Aeri en general.
        I al darrer desig, per que els que aquest any no han pogut esta presents per diversos motius, que l’any vinent puguin estar en aquesta celebració.
        Molta Salut per tot hom, i bons vols.

Ramon Fígols
President Aericlub Palau-Moià
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada