diumenge, 14 de desembre de 2014

Celebració de la Festa
de la Patrona 2014

        Avui s'ha celebrat la Festa de la Patrona de l'Aviació amb una exposició a l'Aeroport de Sabadell dels diferents aparells dels quals disposen entre l'Aeroclub i la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.
        A a la foto esquerra superior, hi veiem el mostrador del FPAC a on els visitants hi poden demanar informació de les diferents activitats que du a terme la institució, i també recavar dades respecte de la possibilitat per participar com a Socis Protectors de l'entitat.
        A la foto dreta un plafó que presentat per l'Aeroclub informava de les possibilitats d'activitats les quals ofereix als seus socis. Òbviament amb la possibilitat d'esdevenir pilot d'aviació o bé d'helicòpter.

        A les fotos següents dues instantànies de l'afluència de visitants a l'exposició.        A la foto superior una panoràmica de l'exposició, que situada a la Plataforma Romeo-1 de l'aparcament de l'Aeroport de Sabadell, allotjava els avions de l'Aeroclub com igualment els avions històrics de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.
        A les fotos següents de sota, diferents models exposats.
        A la foto esquerra i a mig terme, es pot veure el gran biplà Antonov AN-2 (SP-ALG) de disseny rus. i a primer terme a la foto dreta un AISA I-11B "Vespa".
        A la foto superior un magnífic helicòpter Robinson R-44 de quatre places. A les dues fotos inferiors el North American Aviation T-6 Texan que representa un bon atractiu en cada ocasió que s'exposa en el denominat PAC Obert en el tercer diumenge de cada mes, a on els visitants poden accedir a la seva carlinga.
        A la foto superior una Piper PA-18 efectuant una pasada damunt de la pista principal de l'Aeroport de Sabadell. A les dues fotos següents, a l'esquerra dues Piper PA-18 estacionades per la seva exposició abans de sortir a fer un vol d'exhibició.
        A la foto de la dreta, en primer terme una Beechcraft T-34 Mentor d'escola i entrenament militar, i al seu costat una Mudry CAP 10 biplaça d'acrobàcia.


        Per aquesta ocasió, l'organització a muntat una reduïda mostra de maquetes d'aeromodels en la qual s'han pogut veure peces de molta qualitat, tal como es mostra a les fotografies. A les de sobre una Piper Cub J-3, i a les següents una Cessna 172, ambdues molt ben acabades.Vídeo de les evolucions dels avions de la PAC en aquesta Festa de la Patrona 2014.
Imatges gentilment cedides pel pilot Ernest (Tuckie)        Vídeo de la prova d'aterratje de precisió en aquesta Festa de la Patrona 2014.
        Els diferents equips varen utilitzar un parell d'avionetes repartint-se per torns les proves. La qual cosa fa que es vegin les mateixes avionetes fent els enlairaments i els aterratges.
        Imatges gentilment cedides pel pilot Ernest (Tuckie)

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada