dilluns, 17 de novembre de 2014

PAC Obert del diumenge dia 16.
        En aquesta ocasió, els organitzadors del PAC Obert han rebut el grup d’alumnes de l'Aula de P-5B; “Castell de Foc”, del Col·legi Sagrada Família de Sabadell, que amb les seves famílies es trobaven interessats en veure els avions de prop.
        El motiu ha estat per celebrar alguns aniversaris de nenes i nens que d'aquest Curs han commemorat en aquests dies de signe Escorpí el seu natalici.
        En alguns dels avions exposats els visitants hi podien accedir, o bé des del seu exterior sorprendre’s admirant la complexitat del seu panell de comandament de com són de diferents respecte dels altres vehicles coneguts per ells.


        La quitxalla festejant la Piper PA-18 -groga- matriculada com EC-JBP exposada als efectes. Model que té mes de seixanta anys d'història i que avui en els nostres dies encara s'usa per a treballs aeris.
        Als petits visitants el fet de poder envoltar un avió els ha estat una experiència inusitada plena també de sorpresa, i si hi cap, també amb cert estupor donada la innovadora experiència que han pogut dur a terme amb total llibertat. Doncs en matèria aeronàutica no sempre pot ser així.


        Determinats voluntaris de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, experts en el format de les visites guiades, en anar-se situant enfront de cada aparell boi acompanyats dels visitants, els il·lustraven respecte del model i algunes qualitats d'aquests avions històrics, que en aquells joveníssims visitats els podia dur a sentir que ells, algun dia, podrien ser-ne les aviadores o els aviadors d'aparells similars.
        La visita tot pujant dins de l'Antonov AN-2 (SP-ALG) de disseny rus, va aportar estímuls especials als petits visitants, nenes o nens, que pogueren admirar el seu espai interior i, sobretot, veure en directe quasi a tocar, el complex panell d’instruments i els comandaments per a pilotar-lo.

Altres models d'avións exposats en aquest PAC Obert
del dia 16 de novembre 2014.


Vídeo de la jornada facilitat per el periodista José Fernández, redactor dels Web d'aeronàutica: aerotendencias.com i AeroBCN.com
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada