dijous, 27 de novembre de 2014

Coptering presenta el Colibri G2
d'Hélicoptères Guimbal.
        L'empresa Coptering, S.L. instal·lada a l'Aeroport de Sabadell, ha dut a terme l'acte de presentació de l'helicòpter Cabri G2 de l'empresa francesa Hélicoptèrs Guimbal a la qual representa en tot l'Estat Espanyol.

        En l'Acte hi ha intervingut:

        - Felip Puig, Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
        - Joan C. Sánchez - Alcalde de Sabadell.
        - Pere J. Puig - De la Cambra Oficial d'Indústria i Comerç de Sabadell.
        - Ana Moles (AENA) - Directora de l'Aeroport de Sabadell.

        - Han atès la notícia diferents emisores de TVs, de Radio i Premsa.

        El dissenyador de l'helicòpter, en Bruno Guimbal, havent sortit de l'aeròdrom d'Aix en Provence a on hi té les instal·lacions de l'empresa, quan es dirigia volant vers Sabadell per assistir a l'acte de presentació, el mal estat de la meteorologia l'ha obligat a suspendre el vol just mentre sobrevolava la zona de Montpeller. Bruno Guimbal es va iniciar en la secció d'helicòpter a la Aerospatiale, a on hi va treballar durant molt anys, empresa que posteriorment esdevingué com a Eurocopter, i que així mateix, més endavant es va convertir amb AIRBUS Hélicopterès.

        A l’arribada del Conseller Puig, junt amb els altres components del grup de representants ja ressenyats, el senyor Daniel Carrillo, gerent de Coptering, els ha mostrat el Cabri G2 donant-los-hi tota classe d'informació respecte de les qualitats i prestacions de l’aparell motiu de la trobada.

        Carrillo mostra al Conseller Puig els comandaments pel control de l'helicòpter, junt amb l'avançat panell d'instruments electrònic, l'Aviònica, que instal·la l'aparell, que li permet un control en extrem precís del vol en treballs de proximitat a objectes, com és per exemple quan s'ha d'examinar l'estat de determinats punts en línies elèctriques aèries, així com per la navegació nocturna nomenada "Instrumental Fly Rulers" (IFR).


        Com a colofó de les diferents intervencions dutes a terme per part dels representants els quals anteriorment havien pres la paraula, el Conseller Puig expressa la importància que tenia una acció empresarial com ara ho ha endegat el senyor Carrillo junt amb la seva parella, gerent i secretaria de Coptering, S.L. i la importància que avui representa que hi hagi emprenedors d’aquesta talla que afrontin el futur amb empenta i il·lusió per a prosperar dins el context aeronàutic, felicitant-los.

        Com a cloenda de l’acte de presentació del Cabri G2, es va dur a terme un vernissatge en el qual hi varen ser convidats tots quants formaven part del públic present a l’esdeveniment. Un pica-pica amb suculents canapès acompanyats de l'apreciat líquid escumós i altres enològics de D.O. del país. Amb quins bucòlics elements es va brindar pel futur del projecte de Copering.


        Brindant, i d'esquerra a dreta: José María Pujol, Monica Barnola de coptering, S.L., Conseller Felip Puig, Alcalde Joan C. Sánchez, Pere J. Puig de la Cambra Comerç i Industria de Sabadell, Ana Moles Directora Aeroport de Sabadell, Daniel Carrillo Gerent Coptering, S.L. i José Luis Carrillo.


ENTRETENIM-NOS ARA, UNA ESTONA AMB LA MÀQUINA I L'EMPRESA.

        El Cabri G2 equipa un motor Lycoming O-360 que desenvolupa 145 cavalls de potència. La seva velocitat de creuer és de 175 Km/h i pot volar a una altura màxima de 3.812 metres. La seva autonomia és de 700 km. i el dipòsit de combustible ofereix capacitat per 170 litres de carburant. El seu pes màxim a l'enlairament és de 700 kg. i el pes en buit de 420 kg. La càrrega útil és de 280 kg.        En la presentació de l'helicòpter, Daniel Carrillo ha indicat que el Cabri G2 és un aparell «molt didàctic» perquè compta amb una pantalla multi funció que proporciona informació en temps real de 36 paràmetres diferents de l'helicòpter, la qual cosa ho converteix en una màquina idònia per formar a futurs pilots, ja que s'assembla als que s'usen en l'àmbit professional.


        L'helicòpter biplaça té un rotor principal de tres pales, la qual cosa permet un vol amb menors vibracions. El rotor de cua està protegit per un "finestró" que aporta seguretat a les persones que es mouen entorn de l'aparell alhora que minora l'impacte acústic de l'aparell. A la vegada que impedeix que els pales del rotor de cua puguin tocar qualsevol element extern i generar un greu accident en casos d'haver de treballar a tocar de objectes.

 

 
        A la imatge esquerra es veu un model de GPS que ofereix informació detallada de posició en tot moment del vol. A la dreta l'ordinador d'abordo.El Cabri G2 pot usar indistintament
combustible d'aviació, o gasolina sense plom.
        Una aimatge d'en Daniel Carrillo damunt del seu Colibri G2 en el dia de la presentació que en aquesta pàgina del Blog n'hem donat referència.


        Edifici modular de les oficines i aula d'escola de l'empresa Coptering, S.L. a L'aeroport de Sabadell.

        CONTACTE:

        Coptering, S.L.

        Aeroport de Sabadell
        08205 Sabadell
        Barcelona-Spain
        (+34)606.764.903
        info@coptering.com
        www.coptering.com

        Escola de Pilots
        Habilitació de Tipo Cabri G2
        Habilitació de Tipus Robinson 22
        Pilot Privat PPL(H)
        Pilot Comercial Modular CPL(H)
        Habilitació Vol Nocturn
        Habilitació FI (Flight Instructor)
Llegiu també la ressenya d'AeroTendencias.com
Premeu damunt de la imatge.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada