divendres, 21 de novembre de 2014

Candidatura pel Nou RACE
- Eleccions el 13 de decembre -


        Aeribalta.com ha rebut la invitació de publicar aquesta nota de la candidatura del que s'anomena com Nou RACE, que creiem que pel seu contingut pot esdevenir d'interès pel què significa com a intent de renovació de l'aviació esportiva en general.

        La candidatura liderada per Fidel Azofra, president de l'Aero Club de Vitòria, proposa un equip nou, dinàmic i molt preparat.

        El proper 13 de desembre tindran lloc les eleccions de les quals sortirà escollida la junta que regirà durant els propers quatre anys el Real Aeroclub d'Espanya. No es tracta d'una votació més i s'han valorat com a transcendentals, pel que requereixen l'atenció de tots els pilots membres de clubs associats al RACE, ja que són les directives dels clubs les que emeten el vot en nom de tots els socis. Aquesta nova junta proposarà als clubs d'ULM a formar part del RACE, si la candidatura esdevé guanyadora a la direcció de l'entitat.

        Interessarà el fet que un dels dos vicepresidents que es proposen, un actualment ja ho és de l'Aero Club Barcelona-Sabadell, en Pere-Joan Nogueroles, mentre que l'altre és el president de l'Aero Club de Castelló, en Yuri Rabassa.
        Nogueroles i Rabassa van obtenir la medalla de bronze per equips en el Mundial de Ral·li 2014. A més en aquesta competició, en Francisco Rodríguez, candidat a vocal, es va proclamar Campió del Món. També figura com a candidat a vocal Cástor Fantoba, que aquest any va aconseguir el campionat d'Europa absolut de vol acrobàtic.


Integrar-hi als ultralleugers

        Al seu extens programa electoral, que es pot descarregar clicant les icones PDF, Nou RACE proposa, a més de la unió interna i pel que fa a altres associacions aeronàutiques, una política d'integració del sector de l'Ultralleuger; reservar una partida del pressupost anual amb la finalitat de donar un suport decidit a la formació, promoció d'activitats i suport als esportistes mitjançant la natural normalització de relacions amb la Real Federación Aérea Española, i en general sanejar la institució, millorar la comunicació, gestió (administrativa i econòmica) i funcionament del RACE.

        Per a això Nou RACE agrupa en la seva candidatura a membres de múltiples clubs, garantint així la bàsica diversitat territorial, i la participació de persones ben conegudes en diferents especialitats i camps: construcció amateur, ultralleugers, vol a vela, acrobàcia i, per descomptat, vol amb motor, per tenir la seva veu pròpia dins de la Junta Nou RACE.

        Segons els portaveus de Nou RACE, la seva candidatura es presenta amb l'ànim de donar un impuls renovador a l'entitat, deixant enrere els anys de dissensions, obscurantisme i polítiques d'exclusió. «L'important és que el RACE torni a estar al costat dels pilots, associacions i clubs, que en els últims anys han vist com s'ha encarit, limitat o eliminat la seva activitat sense que el RACE fes res pràctic, ja que en gran manera havien de centrar tota la seva atenció i esforç a solucionar les contínues crisis internes», ha comentat Azofra.

Vegeu el programa electoral 2014_de "NuevoRACE",
i també la Nota de Premsa que la candidatura acaba de publicar.


 

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada