dimecres, 29 d’octubre de 2014

Daniel Abad pilot ULM
de vols turístics al Nepal
- Himàlaia -

        Avia Club Nepal, a on hi treballa el català en Daniel Abad, és l'empresa pionera en activitats d'esports de l'aire a Nepal. Els seus vols es van iniciar en 1996 amb l'objectiu principal d'efectuar recorreguts turístics a Nepal. L’empresa també inclou serveis professionals de diversa índole i filmació de pel·lícules, recerca científica i expedicions.
        La seva base es troba a l'aeroport de la ciutat de Pokhara, les oficines es troben a Kathmandu. Un país meravellós i molt relaxant. Per a l'activitat de vol, a l'Aeroport de Pokhara es combinen sense cap classe de problemes el tràfic d’avions comercials i aquests ULM turístics.
        "La màgia de les muntanyes, sobrevolant rius i la bellesa de la vall t’impregnen d’una visió difícil d'oblidar."


        El material de vol es troba compost de Trikes, una avioneta ULM, parapents i paramotors, que permeten que la clientela realitzi aquestes volades tan sublims.

        Per dur a terme aquesta activitat turística es troben a disposició una colla de pilots de cada especialitat, entre ells en Daniel. A més, també l’empresa té una escola de pilots de les quatre especialitats que s’hi donen.
        l'Avia Club Nepal també ofereix la pràctica de l'skydiving.
- Aquest és un dels recorreguts que Avia Club Nepal ofereix als seus clients -- Dos dels ultralleugers d'Avia Club Nepal -L'empresa disposa d'un grup de pilots d'ultralleuger i també de parapent.
- Entreu en contacte amb Avia Club Nepal -
info@aviaclubnepal.com
http://aviaclubnepal.com/
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada