diumenge, 28 de setembre de 2014

El PAC Obert de la Festa al Cel 2014
Més de 2.700 persones assisteixen a la jornada del dissabte 27 de setembre.

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya va exposar cinc aeronaus
de les que manté i guarda a la seva seu de L'aeroport.        L'Aeroclub Barcelona Sabadell per la seva part va exposar dues aeronaus, una Cessna 182Turbo Skylane de quatre places i un helicòpter Robinson R22 "Beta II" d'escola i entrenament de dues places.
        Des de quarts d'onze del matí, una munió de visitants es va concentrar a l'entrada de l'Aeroport de Sabadell per accedir a la plataforma R1 interessada en visitar l'exposició d'una colla d'aeronaus en les quals el públic es podia introduir a les seves carlingues per veure-hi els panells d'instruments i poder tocar els seus comandaments.

A l'esquerra es veu el "morro" del Sukhoi Su-26M (EC-HYU) tripala,
dels pilots Anselmo Gámez i Juan Velarde dins el conjunt de l'exposició.        Cinc avions de la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 foren també exposats, i gràcies a la gentilesa dels seus components, els visitants pogueren veure i introduir-se a les carlingues, experimentant la satisfacció d'haver-se assegut en una d'aquestes aeronaus acrobàtiques.
        Els pilots d'aquests avions eren: Tomás Fernández Buergo, Juan José Barta Hernández, Emilio Ranz Serrano, Gonzalo O’kelly Pérez i Manuel Rey Cordero.Vídeo cedit per José Fernández redactor d'Aerotendencia.com

        Cástor Fantoba ha estat proclamat campió d'Europa Absolut en el XIX Campionat Europeu de Vol Acrobàtic, amb la Medalla d'Or al FAI European Aerobatic Championship, 2014 celebrat el proppassat mes d'agost a Budapest -Hongria-.
        Igualment, Cástor Fantoba junt amb Anselmo Gámez i Juan Velarde han obtingut la Medalla de Bronze per Equips en el mateix campionat.


El campió Nicolás Ivanoff amb l'autor del reportatge,
Pere Ribalta, davant de l'Extra 330LX D-EZIG d'aquest pilot.        D'esquerra a dreta Pilots de l'equip ASPA signant posters.
- Capitán D. Juan Carlos López Montosa
- Capitán D. Fernando Pérez - pilot dreta
- Teniente D. Manuel Montiel - pilot esquerra
- Al fons dempeus. Secretari Cabo D.Agustin Vilchez (ànima i cor de l'stand, sempre al front del mateix.)


La Patrulla Aspa compleix el seu Xè aniversari amb els seus Colibrí.

        A la foto esquerra un grup entre admiradors de la Patrulla Aspa i pilots de la mateixa. D'esquerra a dreta:
- Àlejandro de Prado García soci Club Patrulla Águila
- Jesús Vallejo soci Club Patrulla Águila
- D. PABLO DIEGO Comandant, Cap i Líder de l'equip Patrulla Aspa
- Montserrat Bordonaba soci Club Patrulla Águila
- D. RICARDO VIDAL…. Cte. Pilot "dreta" Patrulla Aspa
- Dos nens de la Joventut de la cantera del Club Patrulla Águila.

        A l'esquerra, el quadre de la commemoració del Xè aniversari fet en Punt de Creu per una membre de l’Associació Fibrofatiga de Cardedeu, obsequi del Club Patrulla Águila.


Vídeos cedits per en José Fernàndez redactor d'AeroTendencias.com
El primer pertany a l'arribada de la Patrulla Aspa, el segon és quan els helicòpters surten vers Mataró per dur a terme els entrenaments, filmació aquesta segona a on també es veu la seva tornada.


Eurocopter EC-665 Tigre HAP        El divendres 26-9-2014 al migdia va arribar a l'Aeroport de Sabadell l'Eurocopter EC-665 Tigre HAP (HA.28-04 / ET-704), de les FAMET, per participar en la Festa al Cel el diumenge dia 28.
        El vídeo recull l'arribada, i posteriorment la sortida a la tarda, per arribar-se a fer el vol d'entrenament a Mataró, i el retorn a Sabadell.
        Vídeo ofert per José Fernández redactor d'AeroTendencias.com        A les fotos superiors, es veu la tenda que l'Aeroclub va instal·lar, en la qual a més d'anunciar els seus cursos, s'oferien diversitat d'elements identitaris de la seva funció, com Peces de vestir; jerseis, gorres, ensenyes i altres elements.

        A les dues fotos inferiors, hi veiem l'estand que va presentar Comercial Sevilla representat per en Jaime Sevilla y Carmen de "Aire Militar" de la població de Santiago de la Ribera de Múrcia, quina empresa abasteix a l'Ejército del Aire i també la Patrulla Águila.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada