dissabte, 16 d’agost de 2014

Bullici aeri en el Cam de Vol de Bellvei,
per la Jornada de Portes Obertes ULM
de la Festa Major 2014.
        102 amics aerotrastornats a taula, 35 pilots i copilots en 28 aeronaus ultralleugeres, ens han visitat dels diversos camps de vol de Catalunya. L'any que ve hi tornarem!!, salut i bons vols!!: Jesús Griñó i Quer, President de l'Alats Club Esportiu que així ens ho ha resumit.
.


      En atansar-se l'hora anunciada els pilots des de diversitat de altres Camps de Vol catalans, amb els seus ULM varen anar arribant al Camp de Vol de Bellvei per reunir-se a l'entorn d’una taula ben farcida del concebut esmorzar.


        Com ja és tradicional per cada any, el proppassat divendres 15 d’agost, els propietaris del Camp de Vol de Bellvei, l’Eusebi i en Sebastián, varen patrocinar la celebració de la “Jornada de portes obertes” amb motiu de la Festa Major de la Vila, en la qual, tots aquells veïns i altres visitants que si acostaven podien veure els ultralleugers de l’Alats Club Esportiu, l’aeroclub que sosté l’activitat en aquest espai aeronàutic, i rebre les explicacions de tot allò que els interessés preguntar i assabentar-se’n, per part de pilots qualificats que es prestaren a fer d’amfitrions per satisfer la informació demanada.
- Empreses ubicades al Camp de Vol de Bellvei -


- DE L'AIRE A LA TAULA -
La retrobada gastronòmica        El propietaris del Camp de vol de Bellvei (Sebastian i Eusebi) juntament amb l'aeroclub Alats Club Esportiu, i en ell l'equip de la junta directiva amb en Jesús Griñó al seu front, han aconseguit trobar el tall de la línia alta de qualitat en tot allò que ofereixen, com ha estat en aquest cas amb unes mongetes seques exquisides que envejarien els millors cuiners, i una carn; botifarra, xoriço i cansalada que quins hi participaren se'n lleparen els dits. També es servien dues llesques de pa que quins el provaren es quedaren pensant a veure a on se'n podia anar a comprar, i tomàquets amb la sal i l'oli per acabar d'arrodonir l'àpat, tot cuinat i servit pels responsables dels fogons Carme i Pere.        El centenar de participants entaulats feren prou xerinola. En quines converses aparegueren quantitat de records de volades, acompanyats també d'altres episodis, a més dels que de tipus tècnic en aviació mai hi manquen. Fou una vetllada quin record farà que en properes ocasions es repeteixin altres trobades, que ja sons esperades. L’organització acollia gratuïtament a l’esmorzar les tripulacions d’avions visitants que acudissin a la diada.


- Miscelania de participants -

FINS L'ANY VINENT!!!
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada