diumenge, 6 de juliol de 2014

L'aragonès José Antº Pirla guanya
el X Trofeu Bielsa-Lacorte

El Podi:
Pirla al costat esquerra, primer classificat,
Pereda al centre, segón classificat, i Gras a la dreta, tercer classificat.


El aragonés José Antº Pirla gana el X Trofeo Bielsa-Lacorte

        En la tarde del sábado tuvo lugar en el aeródromo de Castejón de Sos la prueba de aterrizajes de precisión para ultraligeros del X Trofeo Bielsa-Lacorte.
        El ganador de esta décima edición ha sido el piloto de Alcolea del Cinca, Jose Antonio Pirla, a los mandos de un ultraligero Aeroprakt A22. Como trofeo ha recibido un cuartizo (esquilla) que deberá guardar hasta la próxima edición del trofeo que tendrá lugar dentro de un año. En segundo y tercer lugar quedaron los pilotos Alfonso Pereda procedente de Potes (Cantabria) y Jordi Gras de Sant Guim de Freixenet (Catalunya).
        En la prueba ha participado también un año más Gerardo Bielsa Pellicer, hijo de Don Gerardo Bielsa-Lacorte, el piloto de Castejón de Sos que da nombre a este trofeo. En esta edición han participado un total de 29 aeronaves procedentes de diversas comunidades autónomas.
        El organizador del evento, el Aeroclub Aviadores de Montaña de Aragón, preparó para la jornada del domingo diversas actividades para los pilotos y sus acompañantes, consistentes en rutas con bicicletas eléctricas, senderismo por los pueblos del Solano, exhibiciones de cetrería, que les han permitido disfrutar del valle de Benasque, “una joya en el corazón de los Pirineos”.
 
        A la tarda del dissabte va tenir lloc a l'aeròdrom de Castejón de Sos la prova d'aterratges de precisió per a ultralleugers en el X Trofeu Bielsa- Lacorte.
        El guanyador d'aquesta desena edició ha estat el pilot d'Alcolea del Cinca, José Antonio Pirla, als comandaments d'un ultralleuger Aeroprakt A22. Com a trofeu ha rebut un “cuartizo” (esquitlla) que haurà de guardar fins a l'edició següent del trofeu que tindrà lloc dins d'un any. En segon i tercer lloc van quedar els pilots Alfonso Pereda procedent de Potes (Cantàbria) i Jordi Gras de Sant Guim de Freixenet (Catalunya).
        A la prova hi ha participat també un any més en Gerardo Bielsa Pellicer, fill de Don Gerardo Bielsa-Lacorte, el pilot de Castejón de Sos que dóna nom a aquest trofeu. En aquesta edició han participat un total de 29 aeronaus procedents de diverses comunitats autònomes.
        L'organitzador de l'esdeveniment, l'Aeroclub Aviadors de Muntanya d'Aragó, va preparar per a la jornada del diumenge diverses activitats per als pilots i els seus acompanyants, consistents en rutes amb bicicletes elèctriques, senderisme pels pobles del Solano, exhibicions de falconeria, que els han permès gaudir de la vall de Benasque, “una joia en el cor dels Pirineus”.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada