dilluns, 19 de maig de 2014

Tiurana rep una concentració d'ULM's
        Com ja és tradicional, i amb un ambient encomiable, el proppassat diumenge dia 18 de maig, un estol d'una trentena d'Ultralleugers, es traslladaren fins al Camp de Vol de l'encisador poble de Tiurana, a on els representants del seu Ajuntament hi va organitzar una concentració d'aeronaus d'aquesta classe, convidant als pilots i als seus acompanyants a un esmorzar molt ben proveït, consistent en una profusió d'entrepans amb tomàquet acompanyat amb botifarra o cansalada, a escollir, i també amb una varietat de begudes refrescants.


        També es va programar una interessant visita guiada al poble.
        L'Anaïs, a la foto precedent, responsable de turisme a l'Ajuntament, recollia les paperetes en les quals els pilots i acompanyants hi van escriure la seva identitat a fi que participessin al sorteig d'un dinar/sopar per a 2 persones al restaurant Solés de Tiurana.        Volem agrair la gestió del president de l'Alats Club Esportiu de Bellvei, el pilot en Jesús Griñó, i la gentilessa d'un altre pilot, en Joaquim Arnabat, que ha volat amb el seu avió a Aeribalta.com, s'ha pogut realitzar aquest reportatge de la trobada a Tiurana.


        A les dues fotos superiors, el pilot efectua el circuit d'aproximació i la arribada al Camp de Vol de Tiurana. Erem els primers en arribar.


ÀLBUM DE FOTOS DE LA TROBADA A TIURANA.        A les fotos superiors, dos dels grups d'avions aparcats al Camp de Vol de Tiurana.
        A les dues fotos següents, a l'esquerra un Aeroprakt, pilotat per una noia, arribant al Camp, i a la dreta es veu també l'arribada de l'únic autogir que es va presentar.        La foto superior mostra la bellessa del paisatge vist des del Camp de Vol de Tiurana acompanyat de dos dels avions visitants que estaven pilotats per noies expertes pilots.
        A les dues fotos de continuació hi veiem dos grups d'avions aparcats. A la dreta, el de color groc és amb el qual ens hem traslladat fins aquí.        A la foto anterior, una part del grup de pilots que han visitat Tiurana en aquesta ocasió, davant del bar i del lloc a on es trobaven algunes de les autoritats presents.
        Les dues fotos de continuació,a l'esquerra, avions afegits a la trobada, i a la foto de la dreta el servei de bombers que va fer acte de presencia al Camp de Vol.


        Panoràmica de Tiurana amb el seu Camp de Vol a on es poden veure els avions que hi romenaren posterior a la nostra enlairada tot retornant a Bellvei.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada