dissabte, 26 d’abril de 2014

L’aviació en la I Guerra Mundial
i les seves conseqüències.
        El 16 de maig vinent, el periodista i pilot en Lluís Corominas donarà una conferencia a les 19 h, a l’auditori de la Biblioteca de Can Fabra, a Sant Andreu, baix el títol: “L’aviació a la I Guerra Mundial i les seves conseqüències”.

        En primer terme, situarà la Guerra en la història de l’aviació la qual va néixer l'any 1903, abordant l’evolució dels models d’avions amb tots els canvis que la guerra va requerir, per a continuació, enfocar el conflicte des dels números. La tercera part es basarà en les conseqüències que es derivaren en el món aeronàutic un cop acabat el conflicte. Conseqüències que repercutiren tant en l'àmbit de les empreses que havien iniciat la producció d'avions a Catalunya, com també de les espanyoles, per causa del gran nombre d'aparells de guerra que, sobrants i a baix cost, envaïren els mercats d'aviació a escala internacional.
Lloc:
        La Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra es troba situada en el cor de Sant Andreu del Palomar, al Carrer del Segre, 24-32, cantonada carrer de Sant Adrià.
Tel.: 933 60 05 50

Per arribar-hi:
Metro: Sant Andreu (L1)
Bus: 11,35,40,73,126,B20,B22,N9
Renfe: St. Andreu ComtalNOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada