dimarts, 18 de març de 2014

La FPAC anuncia una visita al
Camp d'Aviació de La Sénia
pel dissabte 29.        La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya organitza per dissabte dia 29 d'aquest mes de març, una visita guiada al Museu del Camp d'Aviació de La Sénia, a la Comarca del Montsià, Tarragona, a la qual hi poden participar tots quins estimin convenient conèixer aquell indret històric de l'aviació republicana.

        A fi que resulti assequible econòmicament, l'organització suggereix la utilització de l’autocar, sempre que les inscripcións siguin suficients, per traslladar-se fins aquell lloc, donat que queda a uns 220 Quilòmetres de Barcelona. 450 entre l’anada i la tornada, a més dels costs del peatge per l’AP7.
        Es preveu pel grup assistent fer l’àpat en un restaurant de la zona que els organitzadors escolliran.


        Per tots quins hi vulgueu participar, haureu de posar-vos en contacte amb l’e-mail que el PAC ha disposat per aquesta classe d’esdeveniments.
Fe-ho amb temps:
pacvisita@gmail.com


        El dissabte dia 20 d'agost del proppassat 2013 foren inaugurades les noves instal·lacions del Camp d'Aviació de la Sénia amb el seu Museu.        A La Sénia s'hi pot veure una rèplica del Polikarpov I-16 (mosca) que ha estat construït pel membre del Patronat del Camp d'Aviació de la Sénia, José Ramón Bellaubí.Vegeu un vídeo d'aquest Polikarpov I-16 Tipus 10 realitzat per l'Ernest "Tuckie".Aquest altre vídeo ha estat editat pel Patronat del Camp d'Aviació de la Sénia.        Per quins vulguin arribar-s'hi amb el seu propi vehicle, poden guiar-se per aquestes tres imatges de continuació. Veuran que si circulen per la AP-7 venint de Barcelona, deuran agafar la sortida Núm. 42 i seguir vers Sant Rafel del Riu, i d'allà cap l’esquerra seguir per la carretera TV-3319 fins a trobar, cap als 3,70 Quilòmetres aproximadament, dues naus, una a cada banda de la carretera i allà veuran el trencall a la dreta que porta directament a Museu del Camp d'Aviació de La Sénia que estarà assenyalat.

Premeu damunt de cadascuna de les imatges per engrandir-les.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada