dijous, 20 de març de 2014

Diada de portes Obertes a la PAC amb
cotxes de l'American Car Club Catalunya.        En aquesta ocasió, els avions clàssics de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, en la seva primera exhibició d’enguany el proppassat diumenge dia 16, s'han pogut veure acompanyats d’un determinat nombre de cotxes d'època de l'American Car Club Catalunya, brindant així al públic un encomiable conjunt de peces històriques.


        El McDonnell Douglas F-4 Phantom II va ser acompanyat per dos diferents models, quines marques, i com en tots aquests casos, fan trincar als oïdes.        L'Ivan Alcaraz al costat del seu cotxe Chevrolet El Camino SS 1972, que acompanyava el Cessna 172 EC-BBJ, vehicle el qual ha restaurat minuciosament a partir de vestigis d'aquest model adquirits directament als EE.UU. Felicitats per la bona feina i la dedicació i esforç. L'Ivan té el seu taller de restauració de cotxes clàssics, www.alfercolors.com, a Sabadell.
        A la foto dreta, la De Havilland DH-82 Tiger Moth acompanyada d'un Ford Mustang Convertible del 1965.        L’Sportavia-Putzer RF-5B Sperber. EC-FJU, en primer terme a la foto, té una envergadura de 17 m. i es troba dotat d’un motor: Limbach 62hp.
        Es tracta d’un motoveler biplaça en tàndem que va ser dissenyat per l’enginyer francès René Fournier, i aquest és un dels 99 exemplars que foren construïts a Alemanya els anys seixanta. S’en varen construir més de cinc-centes unitats entre totes les empreses que el varen produir a diferents indrets. Aquest, possiblement sigui l’únic exemplar que es troba a l’Estat.
        Vegeu informació d'aquest Sportavia i dels Fournier en general:
http://www.aeribalta.com/2011/11/un-motoveler-rene-fournier-rf-5b.html
http://www.aeribalta.com/2011/05/el-club-fournier-international-ens.html

        En segon terme s'hi veu el motoveler Scheibe SF-28A Tandem-Falke EC-HEF, que igualment com el primer volen a Igualada-Òdena.


        A les fotos de continuació, a l'esquerra el Beechcraft T-34 Mentor acompanyat del Chevrolet Camaro del ‘79, i a la imatge dreta el North American T-6 Texan fen-li companyia un Mercury Cougar.        El motoveler Scheibe SF-28A Tandem-Falke, que té 16.30 mts. d'envergadura. A la foto sobrevolant la pista de l'Aeroport de Sabadell en ocasió d'aquest mateix PAC Obert.
        Vegeu informació del mateix:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Scheibe_Tandem-FalkeVegeu altres diades de Portes Obertes amb cotxes històrics
que han estat publicades.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada