dijous, 19 de desembre de 2013

Festa de la Patrona 2013 a l'Aeroclub i l'FPAC,
En una jornada de portes obertes.        Durant tot el matí del proppassat diumenge dia 15 d'aquest mes de desembre a l'Aeroport de Sabadell, l'Aeroclub ha celebrat la Festa de la Patrona exposant alguns dels seus aparells juntament amb la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.


        Els avions d'ambdues institucions, l'Aeroclub i l'FPAC, compartiren espai a la plataforma R1 de l'Aeroport de Sabadell. Un bon nombre de visitants s'hi arribaren per a poder veure i aposentar-se a l'interior de les aeronaus, a on els més petits es pogueren “convertir en uns afamats pilots”.
        L'equip de voluntaris especialitzats, generalment pilots, cuiden de dur a terme les visites guiades a on il·lustren als visitants sobre la configuració, el model i prestacions dels avions d'antany.

        El birreactor Hispano Aviación HA-220 Super Saeta (EC-GZN) adscrit a l'FPAC va venir de Reus per fer tres passades abaixa altura sobre la pista principal de l'Aeroport de Sabadell.

        Podeu baixar-vos un PDF en el qual hi apareix el primer article que d'aquest avió va publicar-se al número 253 de la Revista AVIÓN el març del 1967 entre les pàgines: 109-111.Vídeo cedit gentilment per AeroTendencias.com,
de la volada del Super saeta a Sabadell
        Un any més, l'Agrupació Artística de Modelistes Aeronavals ha participat a l'esdeveniment, amb una colla de maquetes aeromodels, mostra que ha estat instal·lada a l'hangar-taller de l'Aerocub.


Vídeo cedit per gentilesa d'AeroTendencias.com:        El Banc de Sabadell va estar representat pel seu aeròstat situat a una àrea Veïna, tocant terrenys cedits per AENA a L'FPAC de la plataforma R3 del nostre aeroport.

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada