dimecres, 6 de novembre de 2013

L’Assemblea d’Alats Club Esportiu clou
amb una excel·lentíssima Paella a Bellvei.        De fet, una assemblea pot abocar a una molt bona Paella, i també, perquè no, una excel·lent Paella, a l’hora de la veritat, pot aglutinar un bon nombre d’assemblearis. Quins d’aquests que els pertocava participar-hi, i no varen poder afegir-se a la reunió anual per debatre els temes concernents a l’Alats C. E., no saben el que es van perdre a l’ora de la cloenda; compartir fraternalment amb grans amics l’extraordinària Paella que en Teo, l’Antonio i la comunitat varen elaborar.        El dia es va desenvolupar amb bona harmonia meteorològica igualment que així va trobar-se tot l'ambient humà, amb gent que mostrava la satisfacció de gaudir d'una diada d'esbarjo aeronàutic, i a on la Paella representava una fita puntual de trobada generada per la celebració de l'Assemblea de Socis de l'Alats Club Esportiu.
        A la foto esquerra, i en primer terme, en Teo Gibert que és el tresorer de l’Entitat, a la vegada que és el Cap de Cuina, i al seu costat en Jesús Griñó que n’és el president, ambdós es trobaven administrant l’assemblea.
        Un dels canvis a la Junta aprovats a l’assemblea ha estat el fins ara secretari Jordi Millàn, que per raons particulars ha demanat el seu relleu, el qual ha estat substituït per l'Antonio Pinedo, a la vegada que aquest és també Primer Cuiner de les trobades gastronòmiques.        El Camp de Vol de Bellvei en aquesta ocasió va també acollir un voluminós vehicle que ens atansava un magnífic TL-2000 Sting Carbon que, una vegada posat en vol pels tècnics dels tallers de TL Spain, amb seu al Camp de Vol de Bellvei, l’avió en situació de transitàire, es va dirigir vers un conegut aeròdrom de Llevant.        Tocant l’hora de l’àpat, el Camp de Vol es troba tranquil, i algun dels pilots, preveient que el toc d’arravatament a taula esdevindrà d’un moment a altre, es troba a punt de desar el seu aparell.

 
        En aquesta assenyalada ocasió, hi ha hagut estrena d'elements, tant per la cuina com per la taula, una d’important ha estat la paella nova de trinca i òbviament de grans dimensions. L’altra novetat, i que es feia necessària, és la d’una vaixella de plats de ceràmica, i una coberteria, forquilles i ganivets metàl·lics, que deixen enrera l’incòmode material de plàstic.
        Felicitem a la junta que és qui ha tingut aquesta magnífica idea, i que no cal fer esment del favor que aporta a la imatge i la bona cuina de l’Alats Club Esportiu.        Pràcticament cadascun dels futurs comensals, es posaren en marxa i col·laboraren en la preparació dels ingredients que acompanyarien la ingesta de la Paella. Una amanida que de veritat va resultar ben rebuda per la colla de boques participants, el verd, els tomàquets, la seva i unes olives molt ben escollides. Tot ell un entrant molt ben rebut.


        També volem fer constar que la Rosa Miró es trobava col·laborant intensament com sempre, però a la foto superior esquerra, a l'instant de fer-la, tota enfeinada s'avia apartat i va quedar fora de l'angle visual de l'objectiu.


        El conill i les costelles de porc foren trossejats com a part de la base del condiment i obriren pas al pebrot, la monjeta tendre, les batxoques, la sal el suc de tomàquet amb el del brau, i finalment, l'arròs!!!
La solemne Paella es troba a punt de ser servida als participants.


        La minestra fou repartida i servida directament a cada un dels comensals asseguts a taula. D'esquerra a dreta: En Teo, l'Omar, l'Antonio i la Sandra.


        Dues de les taules a l’hora de la festa. A la de l'esquerra, i d'esquenes, la Maria Batlle i Ferrer, una senyora molt complidora, tant, que el 25 de març d'enguany va complir els seus primers cent anys, i per celebrar-ho se'n va anar a volar amb un ultralleuger. Per aquesta gesta, inclús va aparèixer a la premsa. Vegeu-ho:


UNA MOSTRA DE L'ARRÒS.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada