dimecres, 13 de novembre de 2013

De la Concentració de Biplans
a l'Aeròdrom del Bages
        Èxit d'assistència amb mes de 300 persones que van visitar durant el matí del dissabte l'exposició estàtica d'avions clàssics a l'aeròdrom del Pla de Bages.

        Gent vinguda de tota la comarca, van poder veure els enlairaments i aterratges successius d'avions biplans amb patí de cua, també altres avions de tren tricicle, autogirs vinguts d'Igualada-Òdena del grup Vuelalo.es, i els helicòpters vinguts de l’Aero Club Barcelona Sabadell que varen dur a terme un concurs de pilotatge de precisió.

        Els visitants gaudiren de la promoció feta per Air Cat Fly per poder realitzar vols de divulgació pel Bages amb els seus avions d'escola. De fet el Tecnam P-96 EC-LXC no es va aturar en tot el matí realitzant aquests vols.
        En total foren 48 aeronaus entre les dels visitants i també les dels expositors que romangueren a l'aeròdrom del Bages.
        Malgrat que es van anul·lar totes les reserves fetes per unes altres 35 aeronaus que tenien d'arribar de diferents orígens, com ho foren: d'Alacant, Albacete, Madrid, Terol, Pamplona, Saragossa, i Palma de Mallorca, que per causa dels forts vents que es van registrar en la zona del Delta de l'Ebre no varen poder fer el vol.


        Aprofitem per anunciar que en brevetat es convocarà un esmorzar en un Camp de Vol veí per poder convidar a tots aquells que es van quedar amb les ganes de venir, en breu donarem mes detalls, però ja podeu anar escalfant motors.

        En l'arribada dels biplans i altres avions que volgueren afegir-se a la trobada, el destacat nombre de visitants que durant el matí s'atansaren per a veure els avions, recorregueren l’ampli aparcament de l’aeròdrom interessant-se per les aeronaus exposades.

L'Hora de la Cloenda.


        En Carles Torra, com a representant de l'organització de la trobada va lliurar uns guardons. En la foto esquerra el rep en Joan Damunt com a millor aterratge, que foren dos per arribar al Bages, un a mig camí, donat que va haver de retirar una brossa del circuit de la benzina que li va ocasionar una aturada del motor, una vegada resolta la incidència, va reprendre el vol fins a destí. Un parell de companys que volaven a prop seu, també varen prendre terra per ajudar-lo.
        Un altre guardó, foto dreta, el va rebre en Francisco Velasco gerent de Tot Biplà, en Paco pels amics, de fa molts anys dedicat a la construcció de biplans, amb taller al Camp de Vol d'El Prat de la Plana a Moià.

        Posterior al lliurament de guardons, un bon nombre de participants varen entaular-se al restaurant de l'Aeròdrom del Bages tot celebrant la trobada.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada