dimarts, 1 d’octubre de 2013

Trobada Virtual de la Festa al Cel 2013, a la Seu de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell.        Ahir, diumenge 29 de setembre, a l'Aeroclub de Barcelona-Sabadell es va dur a terme una jornada reivindicativa de la Festa al Cel 2013, mirant ver la Festa al cel 2014, la d'enguany, capolada mitjançant formes poc adients per FOMENT-AENA dies abans de la data de la seva celebració.
        La Festa a l'Aeroport de Sabadell volia consistir amb una Diada de Portes Obertes, recordant la suspesa a Barcelona a fi que la gent pogués viure una expressió aeronàutica, tal com es mereixia la gentada que es va quedar sens la festa a les platges de Barcelona. El fet fou que AENA, emprant estranyes formes, impedint-la amb maneres de difícil comprensió, va fer de manera que la Diada de Portes Obertes no es pugues endegar.
        Sembla que aquesta peculiar autoritat esperava esdevingués una Diada Reivindicativa de la Festa al Cel com a cloenda de les Festes de la Mercè a Barcelona, i la va impedir.


        Les projeccions foren simultàniament presentades a dos llocs diferents. Una a la Sala del Soci, la Sala Social a l'edifici de l'Aeroclub, i l'altre, a la nova Aula que es troba en front d'aquest. En ambdós espais es concentraren una bona quantitat d’interessats per a veure el treball que una vintena d’especialistes en la simulació de vol, crearen per aquesta "Festa al Cel" celebrada obligatòriament a Sabadell degut a les ja expressades circumstàncies.


        La festa al Cel a Sabadell va consistir en la projecció d'imatges d'altres festes al cel, i també va incloure imatges virtuals dels avions de la PAC sobrevolant les platges de Barcelona en una Festa al Cel. Imatges elaborades mitjançant programes de simulació de vol.
        Entre altres, es va veure volar, per exemple, el North Americn T-6 Texan que actualment es troba com aparell d'exposició, pel seu estat no podrà volar. També un Polikarpov I-153 “Txaika” amb el tren plegat volava en formació junt amb els altres avions virtuals del PAC com eren el De Havilland DH-82 Tiger Moth i un Zlin Z-526 Akrobat amb el Beechcraft T-34 Mentor.

Play List de les projeccions
que es varen veure per la trobada a l'Aerolub.


http://www.youtube.com/playlist?list=PLzyPrjDzaqRb1LQhtjb3FO9985ccjSTyV        Per treure'ns el mal gust de boca, es va organitzar una gran botifarrada dedicada a l'administració absenta d'ètica, FOMENTO-AENA, per la seva desaportació a l'aviació esportiva i bàsica, la qual deurien d'afavorir pel que signifiquen ara els inútils i enormes impostos amb els quals els financem.El Diari de Sabadell ha publicat
una nota respecte de la Botifarrada.


http://www.kharmos.com/diari%20de%20sabadell-festa%20al%20cel/Diari%20de%20Dabadell-2013-10-01_p-10.pdf

        Per apaivagar la nostàlgia aquí teniu els dos Link de la publicació d'Aeribalta de la Festa al Cel del proppassat 2012.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada