dissabte, 12 d’octubre de 2013

- Els nens de l'AFANOC volen a Bellvei -
Amb els pilots solidaris
de l'Alats Club Esportiu.
        El proppassat diumenge dia 6 d'octubre, els pilots de l'Alats Club Esportiu, dugueren a terme la trobada aèria anual amb les famílies d'AFANOC, per fer-los un passeig aeri als seus fills amb síndrome oncològica. Els vols es perllongaren tot el matí i els pacients, nens i adolescents pertanyents a aquesta associació, feren realitat una de les seves grans il·lusions, volar.        A la primera foto, en Pol amb el ticket a la ma, esperant el seu torn per volar, i a la imatge de la dreta, el mateix Pol assegut al seient del copilot, abillat amb els auriculars i el micròfon en boca tal com manen les normes d'aviació, ens fa un senyal de triomf de ferm vencedor.


        Durant tot el matí del diumenge 6, la generosa aportació dels pilots de l’Alats Club Esportiu amb els seus ultralleugers a Bellvei, acumularen un bon nombre de vols donada la nombrosa assistència de nenes i nens per a volar.
        Els semblants d’aquests copilots ocasionals mostraven una expectant satisfacció per poder realitzar l'acte de fer semblant cosa com o foren la dels mites, Dèdal i Ícar, somni que antany varen materialitzar, Otto Lilienthal i els Germans Wilbur i Orville Wright com a capdavanters del vol humà.


Heus aquí un exemple del nombre de nenes i nens i adolescents que,
d'entre tota la colla, varen volar en la 3a trobada d'AFANOC a Bellvei.


Alguns dels 10 avions que dugueren a terme
les volades pel jovent d'AFANOCEls avions de l'Aerolub Nivell 10 i Escola d'Aviació Esportiva,
també van col·laborar en la volada.
Qui desitji fer volades de plaer o fer el curs de pilot d'ultralleuger,
pot contactar amb aquesta Escola de Vol: 696 113 824 (Quim), e-mail        Tan els nens i nenes, com també els pilots que participaren a les volades, reberen un obsequi ben orientatiu. Els organitzadors tingueren la bona idea de lliurar-los-hi un present que els permetrà no perdre mai el "Nord". Heus ací el preciós objecte:A continuació vegeu dos diferents vídeos de la jornada AFANOC a Bellvei.
El primer, editat per en Jesús Griñó, pilot i President de l'Alats Club Esportiu,
i el segon és gentilesa d'en Manuel Saiz, pare d'un dels nens d'AFANOC.TV3 també es va ocupar de la notícia d'AFANOC a Bellvei.

http://www.tv3.cat/videos/4276990/Oblidar-els-dies-dhospital
L'Eliseo, campió d'acrobàcia el 2006,
en retornar a casa, va obsequiar-nos amb una figura acrobàtica.
Heus ací el Vídeo.L'àpat!

        La cocció al foc a la brasa, de les botifarres, els xoriços, la cansalada i unes magnífiques seques. Productes, tots ells, provinents d'una aportació altruista del propi elaborador, en Teòfil Camí Gibert amb nom comercial de “Masia Artesana, S. L.” de la població de Juneda a Lleida.
        Cal expressar que, la qualitat de totes aquestes viandes era excel·lent.
        Un important nombre de participants, visitants i pilots, dugueren a terme el muntatge de totes les taules, més els banquets i cadires que acolliren al centenar de comensals dins del primer hangar.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada