dilluns, 23 de setembre de 2013

Estranya cancel·lació
de la Festa al Cel 2013


        Segons la informació recollida a les Xarxes i altres medis de comunicació, ens han permès saber que, la intervenció de l’actual directora de l’Aeroport de Barcelona, Sònia Corrochano, ha estat la clau que a provocat la suspensió de la Festa al Cel d’enguany.

        La documentació remesa a Madrid per aquesta directora, contaminada de la seva animadversió contra l’aviació natural, l’esportiva, que de temps sabem que professa, ha permès que la culminació de les Festes de la Mare de Déu de la Mercè no concloguin al Cel, sinó tot el contrari.

Fins i tot, l’organització “Change.org” té una entrada per demanar a AENA la dimissió de la tal Corrochano.

        La coincidència que aquesta cancel·lació es produïs just a quaranta vuit hores d’haverse celebrat amb èxit esclatant la Via Catalana, avui confirmat per Official World Record que afirma que foren 2.000.000 en nombre de participants, ofereix un especial relleu a l’abrupta suspensió del nostre esdeveniment aeronàutic per excel·lència.


        L’Aero Club Barcelona-Sabadell ha publicat aquesta nota al seu Facebook:
Lamentablement, hem d'informar-vos que AENA ha prohibit també, (en exigir en aquesta ocasió uns requisits inassolibles i inviables) la celebració de la Jornada de Portes Obertes a Sabadell que la fundació PAC, l'ACBS i l'Associació d'Operadors de l'Aeroport de Sabadell havien convocat pel proper dia 29, tot per evitar que es converteixi en un acte reivindicatiu de la Festa al Cel.

        Us continuarem informant a mesura que tinguem més informació, però mentrestant, si teniu dubtes o queixes us animem a posar-vos en contacte directament amb AENA a través de la seva pàgina a Facebook.


ENTREVISTA AL COORDINADOR DE LA FESTA AL CEL,
EN DANIEL V. GONZÁLEZ ALONSO
Més informació crítica a AENA per la manca
de veracitat en les informacions de Corrochano.

http://www.landingshort.com/2013/09/15/festa-al-cel-2013-a-true-story/#


Detalls de la configuració del tràfic d'El Prat per la Festa al Cel.
http://avion.microsiervos.com/noticias/cancelada-festa-al-cel-2013.html


Un visitant de Facebook, en Manuel Guerreiro ha escrit uns comentaris.
http://www.kharmos.com/Manuel%20Guerreiro/Manuel%20Guerreiro.pdf


Quins vulguin gaudir de les imatges de la proppassada Festa al Cel 2012
poden obrir aquests dos link per reveiure-ho.


http://www.aeribalta.com/2012/10/ecos-de-la-festa-al-cel-2012-i.html

http://www.aeribalta.com/2012/10/ecos-de-la-festa-al-cel-2012-ii.html        L'Aero Club Barcelona-Sabadell us convida, diumenge vinent 29, a gaudir d'una botifarrada popular gratuïta en les seves instal·lacions de l'Aeroport de Sabadell (solament es pagaran les begudes).
Se sortejaran 5 vols d'iniciació entre els assistents.

        A més, es projectaran vídeos de la Festa al Cel, es mostrarà la 'Festa al Cel 2013 virtual', realitzada per uns afeccionats a la simulació, podreu parlar amb pilots que han participat en el Festival, i donarem el tret de sortida per recuperar la Festa al Cel en el 2014.

        Preguem confirmació (responent a aquest missatge o prement en 'Assistiré' en l'esdeveniment que trobareu en aquesta pàgina) per saber aproximadament la quantitat de gent que vindrà, i us demanem que ens ajudeu a difondre aquesta invitació.

Us esperem!!NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada