dissabte, 28 de setembre de 2013

BCN AirSim Meeting 2013
5 i 6 d'octubre

        Pels dies 5 i 6, dissabte i diumenge d’octubre vinent, està prevista l’obertura al públic del BCN AirSim Meeting 2013 l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) a Castelldefels.
        BCN AirSim Meeting és un esdeveniment totalment gratuït i participatiu, en què els assistents tenen un paper protagonista.

        Si t’agrada l’aviació, BCN AirSim Meeting és el teu esdeveniment. Hi podràs conèixer l’experiència de reconeguts professionals del sector: pilots, controladors aeris, enginyers aeronàutics, gestors de la indústria aeronàutica
L’esdeveniment, que se celebra en un recinte universitari, té un caràcter didàctic i formatiu innegable.


        Es tracta del major esdeveniment d’Espanya dedicat a la simulació aèria i a la difusió de la cultura aeronàutica, el BCN AirSim Meeting comptarà amb la presència de professionals de gran experiència en la indústria aeronàutica i altres professionals de sector.

        A més de les conferències, que seran nombroses durant les dues jornades de l’esdeveniment, els assistents podran gaudir d’exhibicions, tallers, concursos… I també de l’exposició de les vint fotos finalistes del I Concurs Internacional de Fotografia Aeronàutica BCN AirSim Meeting, així com de les presentacions de dos llibres.


        Si allò que t’apassiona és la simulació aèria, no pots faltar. BCN AirSim Meeting suposa la major reunió de pilots i controladors aeris virtuals del nostre país i una de les més importants del món. Amb 700 assistents en la primera edició, l’esdeveniment d’aquest any promet seguir batent rècords, reunint a aficionats de tot Europa.

        Porta el teu ordinador a BCN AirSim Meeting 2013 i gaudeix de la teva afició acompanyat dels que comparteixen la teva mateixa passió. Simuladors militars i civils, portàtils i ordinadors espectaculars que a vegades semblen autèntics cockpits, conviuen en una de les sales més grans i de major importància de tot l’esdeveniment. Reserva ja el teu lloc a l’EETAC omplint el formulari corresponent:


        El BCN AirSim Meeting 2013 dedicarà tota una zona de l’esdeveniment al control aeri. En el ‘Air Traffic Control Area’, els assistents podran descobrir la professió juntament amb personal de l’Asociación Profesional de Controladores de Tránsito Aéreo (Aprocta) i als aficionats més especialitzats com a experts controladors aeris virtuals.

        Desenes d’aquests últims s’encarregaran de simular les operacions de l’aeroport d’El Prat com a part de l’esdeveniment ‘online’ que es desenvoluparà a la xarxa d’IVAO, en la major concentració de controladors virtuals d’Europa. Per una banda, se simularan les operacions del ACC de Barcelona, situat a Gavà, amb el control de ruta i d’aproximació; i, per altra banda, en un espai contigu, els usuaris d’IVAO simularan les operacions de la torre de control d’El Prat.
        Una de les activitats que més èxit va tenir en la primera edició del BCN AirSim Meeting, el concurs d’aproximacions en el simulador biplaça de la Cessna 172 de la UPC, es presenta amb novetats aquest any. Els assistents que es posin al comandament de l’aeronau, panell de la qual s’ha renovat completament aquest estiu, pugnaran per un vol en avioneta gràcies a Dynamic Air.
        Dynamic Air, operador aeri que ofereix una alternativa innovadora i millorada en les àrees dels treballs aeris i de l’ensenyament aeronàutic, se suma al BCN AirSim Meeting 2013. L’empresa, que compta amb tres bases a Catalunya (Lleida, Girona i Ordis), s’incorpora al club de patrocinadors del major esdeveniment d’Espanya dedicat a la simulació aèria i a la cultura aeronàutica.


        L'operador aeri Dynamic Air regalarà un vol en avioneta al participant del concurs que aconsegueixi l’aproximació més precisa, que aquest any es realitzarà en un escenari d’Ordis (camp de vol en el que opera Dynamic Air) creat pels enginyers de l’AEAC. Ordis, un camp que posseeix dues pistes sense asfaltar, exigirà el màxim als pilots que provin sort en el concurs. Qui posi la Cessna 172 amb la major perícia sobre la gespa podrà repetir l’experiència fora del simulador.        ITAérea, escola de negocis especialitzada en estudis de gestió aeronàutics, és el patrocinador principal de la segona edició del BCN AirSim Meeting. Aquesta empresa, que compta amb nou seus a Espanya i que està present en 14 països d’Hispanoamèrica, ofereix màsters i cursos superiors amb els que dota a les empreses del sector aeroportuari i aeronàutic de professionals de primer nivell i de qualificació específica.

Resta de patrocinadors del BCN AirSim Meeting 2013


Lloc de l'esdeveniment del BCN AirSim Meeting 2013.
- Campus del Baix Llobregat -
Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada