divendres, 9 d’agost de 2013

Un nou aparell forma part del
Parc Aeronàutic de Catalunya


        El passat dia 24 de Juliol, a Barcelona, es va signar devant del Notari Don Mariano Gimeno Valentín-Gamazo la donació, promoguda per els pilots Socis Benefactors de la Fundació, els Srs. José Luis Pedraza Llanos i Joan Casanovas Arbó, de l'aeronau Cessna F-172-G matricula EC-BBJ amb Número de serie 0193, fabricada per Reims Aviation l'any 1966.

        Per part de la Fundació, la donació ha estat gestionada pel President, i el Vicepresident Sr. Carles Martí amb l'assessorament legal del Soci Benefactor i advocat especialista en dret aeronàutic el Sr. Juan Manuel Pérez Corral.


        Amb aquesta donació, la FPAC obre una nova fòrmula d'operació de la flota, l'Apadrinament Actiu.
        Després de promoure la donació, amb l'aeronau s'han incorporat a l'equip de pilots voluntàris, dos Socis Benefactors de la FPAC que, sens ànim de lucre, esponsoritzaran el manteniment en vol de la EC-BBJ segons lo acordat en un contracte de gestió signat el mateix dia devant de l'esmentat Notari.        La EC-BBJ ha estat conservada, amb la seva aparença original, en colors vermell, gris perla i blanc. Sempre ha estat hangarada, no presenta punts de corrosió i el manteniment es realitza des de fa anys en els tallers de l'Aeroclub Barcelona Sabadell.

        L'aeronau estarà hangarada a les instal·lacions de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell fins la finalització de les obres del Hangar-Aparcament al futur jardí-Museu de la FPAC, a LELL.


        L'aeronau té 3.720 hores de vol, un potencial restant de 1.000 hores i disposa de tots els elements analògics de vol, tant visual com instrumental. Anemòmetre, Horitzó Artificial, dos Altímetres, Indicador de Viratge, Variòmetre, Indicadors de Buit i Indicador de Càrrega de Bateria. Un VOR, un HSI, dos Ràdios i un Trasponder amb Mode Altitude i Navegador d'Àrea.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada