dissabte, 17 d’agost de 2013

Jornada de Portes Obertes
al Camp de Vol de Bellvei,
per la Festa Major de la Vila.
Ressenya d'en Lluís Corominas.
          Pilot i periodista.

        Com ja és tradicional per cada any, el proppassat dijous 15 d’agost, els propietaris del Camp de Vol de Bellvei, l’Eusebi i en Sebastián, varen patrocinar la celebració de la “Jornada de portes obertes” amb motiu de la Festa Major de la Vila, en la qual, tots aquells veïns i altres visitants que si acostaven podien veure els ultralleugers de l’Alats Club Esportiu, l’aeroclub que sosté l’activitat en aquest espai aeronàutic, i rebre les explicacions de tot allò que els interessés preguntar i assabentar-se’n, per part de pilots qualificats que es prestaren a fer d’amfitrions per satisfer la informació demanada.
        L’organització acollia gratuïtament a l’esmorzar les tripulacions d’avions visitants que acudissin a la diada.
        Durant el matí, un bon nombre de persones pròximes al Club i també socis del mateix, es varen atansar al camp i feren colla per esmorzar a un preu ben mòdic. Foren a l’entorn d’una seixantena.
        Posterior a l’àpat, a la pista alguns dels pilots sortiren a fer una volada local, amb un mati molt tranquil, i un vent feble que bufava creuat a la pista que permetia gaudir del vol.
        Durant l’esmorzar, entre mos i mos, dins de la varietat de temes de conversa que es prodigaren, foren versats tant en català, castellà com el francès d’uns belgues que s’havien atansat al camp de vol.


        Alguns dels assistents aprofitaren per fer el seu primer vol, un bateig de l’aire que anaven rebent amb els Savannha o el TL Sting de l’Escola Nivell 10.
        La jornada va resultar força agradable, distesa, una retrobada entre gent coneguda i nous afeccionats que per primer cop conegueren les instal·lacions i els aparells, tant a terra com volant.

- Escola de Vol Nivell 10 -
mòbil: 696 113 824
e-mail: quim@alats.eu

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada