dilluns, 15 de juliol de 2013

Trofeu Bielsa-Lacorte 2013
        El proppassat diumenge 7 de juliol, a Castejón de Sos es va celebrar el 9º Trofeu Bielsa-Lacorte d'aterratges de precisió per a aeronaus lleugeres, amb un temps excel·lent i el bon ambient de sempre.
        Un total de 31 aeronaus procedents d'Aragó, Catalunya, Cantàbria i Castella i Lleó van acudir a aquesta novena edició del tradicional trobada de pilots que forma part del calendari d'activitats de vol de muntanya europeu.

        El Trofeu d'aquest any va comptar amb la participació de 17 aeronaus en una única categoria.
        El guanyador del 9º Trofeu Bielsa-Lacorte ha estat el pilot Joan Manel "JM" Foj, de l'aeroclub "Vol Rasant" de Moià, amb una aeronau Tecnam P92 Súper. L'Alcalde de Castejón de Sos, D. José Manuel Abad i Mario Bielsa, nét de l'homenatjat, juntament amb uns obsequis de Breitling, li van fer lliurament de l'esquella de bou que haurà de guardar en custòdia fins a la nova edició del trofeu l'any proper.        En segon lloc ha quedat el pilot Llorenç Gómez arribat d'Igualada, amb un P96 Golf, en el tercer, el pilot Alfonso Pereda de Potes, amb un Savannah, el quart fou per l’Isidre Torra de Viladamat amb un Sierra 2002 i el cinquè per a Jesús López, de "Vol Rasant" també amb Sierra 2002.        Nou dels pilots participants van aterrar abans de la línia de zero punts i un va anar a parar a més de 50 mts. enllà de la línia dels zero punts.
        Després del lliurament de trofeus es va celebrar un dinar a les instal·lacions de l'aeroclub que va reunir fins 50 membres de les diferents tripulacions.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada