dilluns, 1 de juliol de 2013

Diamond a Menorca
        El proppassat cap de setmana del 14 al 16 de Juny es va celebrar el primer Diamond Aircraft Fly In de tot el món, ningú abans que Rosique Aircraft havia organitzat per la família Diamond Aircraft una trobada d'aquesta mena.

        L'equip de Rosique Aircraft ja feia dies que volia organitzar alguna cosa similar, i després de parlar amb els seus bons amics de Menorca, els havien comentat que ja havien dut a terme a l’aeròdrom de Sant Lluís alguna trobada com la que els proposaven.
        Amb tot això, ens vàrem reunir amb el propietari de la fàbrica Diamond Aircraft i li vàrem expressar la nostra voluntat de fer aquesta trobada conjuntament amb el distribuïdor Francès i Italià, a la qual cosa el Sr. Dries ens va dir que era molt interessant i que ho tiréssim endavant.        Desde Rosique Aircraft només tenim paraules de agraïment en primer lloc per totes les persones que varen venir a l’esdeveniment desde tots aquests llocs del món, y al fabricant Diamond Aircraft pel suport amb la seva assistència y sobretot a l'Aeroclub de Menorca que sense l'ajuda del seu equip aquesta trobada de la família Diamond Aircraft no hagués estat la mateixa cosa.


Tot el material gràfic ens ha estat cedit pel Reial Aeroclub de Maó-Menorca.
        Hi ha hagut l'assistència d'unes 12 aeronaus que venien de 9 països diferents amb un total a l’entorn de 25 participants, per ser la primera concentració que es convoca a la historia de part de Diamond Aircraft i de Rosique Aircraft, no està gens malament.
        Diferents models Diamond vinguts de distants procedències, arribaren el divendres dia 14 de juny per dur a terme les demostracions en vol per quins acudiren interessats per aquesta cèlebre i qualificada marca austríaca. De quins exemplars en donem referència en aquesta pàgina.        Si premeu amb el ratolí damunt del cartell engrandireu la imatge i podreu llegir com es va organitzar l'activitat de les jornades per l'exhibició dels Diamond i l'interessant activitat de lleure duta a terme "out Aerodromme" pels participants.


        Aquest avió privat, entre el fusellatge i les ales hi porta serigrafiada una imatge de color verd que representa un pardal. Com a curiositat, en les tres extremitats del tren d'aterratge el propietari hi col·loca fundes de protecció.

        Nota:
        Aquest model va ser el primer que va volar en tot el món i va ser venut per Rosique Aircraft.


        A la trobada, Rosique Aircraft va organitzar una xerrada en la qual s'explicava els aspectes tècnics dels que es troben constituïts els diferents models mostrats a la plataforma.

        A la foto esquerra el senyor Rosique gerent de Rosique Aircraft a l'edifici de l'aeroclub conversant amb els presents durant una sobretaula.

        A la foto inferior es veu la reunió durant la projecció informativa de les característiques dels models Diamond.
        Bàsicament la reunió va ser una trobada familiar i de persones que comparteixen una mateixa afició, que és volar i volar amb Diamond Aircraft!!! Vàrem tenir una dinar de benvinguda a l’Aeroeroclub de Maó-Menorca i el sopar el vàrem fer a Sa Pedrera d´Es Pujol. Al matí següent vàrem fer vols de demostració amb l'aeronau que va venir de fàbrica, la DA42-VI propietat del Sr. Dries (propietari de Diamond Aircraft) que porta instal·lat el nou radar meteorològic GWX 68. Vàrem tenir una xerrada del futur dels productes de Diamond Aircraft i ens en vàrem anar a dinar al restaurant Es Cranc de Fornells. Després vàrem descansar una mica a l'hotel Salgar Sant Lluís i a la nit vàrem anar a sopar al restaurant Minerva, al port de Mahó. Al dia següent tothom es va encaminar a l'aeròdrom de Sant Lluís per efectuar el viatge de retorn, cap a casa!!!- Del sopar de cloenda de la trobada Diamond -
En el Restaurant Minerva al Port de Maó.

        Com a cloenda de la concentració Diamond, es va celebrar un soparen el qual hi assistiren una bona quantitat de comensals pertanyents a l'aviació menorquina i quins havien viatjat de fora les Balears.Elaborat per un destacat pastisser, a les postres del sopar es va servir
un magnífic pastel amb les icones de la trobada Diamond.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada