dijous, 20 de juny de 2013

L'Alats Club Esportiu de Bellvei
reuneix els membres del seu Club
a l'entorn d'una excel·lent Paella.


        A l'Alats Club Esportiu es va suggerir una trobada gastronòmica posterior a la Xatonada, a fi que aportés una major il·lusió qualitativa per entaular-se en les acollidores ingestes de les reunions que organitzen els membres del Club i usuaris de les instal·lacions.
        La Junta Directiva va resoldre que el fet esdevingués el diumenge 16 de juny d’enguany.
Espargint les verdures sobre la carn.

És hora de tirar l'arròs...


        El tresorer de l'entitat Teo Gibert, molt entès en suculentes Paelles, junt amb l’Antonio Pinedo, actuaren d'afamats cuiners, mentre els impacients estòmacs esperaven la seva porció del que es condimentava a Paella.
El tomàquet, la seva i el pebrot per la paella.


        Tot iniciant les tasques culinàries, els entesos i altres col·laboradors prepararen el tomàquet junt amb les verdures que anirien a la paella, i també l'enciam, la seva i les olives que entre altres constituents com ho foren les anxoves conformaren l'amanida com a plat entrant per a fer boca.        Perpetrant un acte subreptici, en Salvador junt amb la seva formosa neta, es feren fonedissos per anar a fer dissabte del seu Sabannah.


La petita Vinyet amb molta cura enllesteix
la neteja de l'hèlix de l'aparell.        A la foto de dalt, la paella tot sortint del foc i a ple Sol, a baix, a l'ombra reposant, tot esperant que acabi de fer-se. Fou una obra d'art!, i des d'aquesta pàgina no podem fer menys que feliictar a tots els que es confabularen per fer-la.

        Es va tractar d'una trobada dins un ambient de fraternitat i acompanyada amb elements gastronòmis de qualitat. L'arròs, que es va exaurir, va ser acompanyat de dos bons vins de la Terra, un blanc i un negre, a part les aigües, alguna amb gas, però, el preciós liquid que va culminar l'àpat, un Cava Brut Nature, va ser dels que els seus elaboradors tenet classe, sapients de la seva divina especialitat. Amb un bon cafe va encetar-se l'enriquidora sobretaula.Paella de Camp Alats from Alats Club Esportiu on Vimeo.
És una producicó d'en Jesús Griñó.
Escola de Vol a Bellvei: 696 113 824 e-mail: mailto:quim@alats.eu
També per quins estigueu interessats en fer un vol esportiu.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada