diumenge, 30 de juny de 2013

L’Aeroport de Lleida-Alguaire rep
una trobada d'aviació general i esportiva.

        El dissabte 29 de juny va tenir lloc a l’Aeroport de Lleida Alguaire un esmorzar-trobada d'aviació general i esportiva, organitzat per la Federació Aèria Catalana (FAC) amb el suport d'Aeroports de Catalunya.
        Es tracta de la segona visita organitzada per la FAC en aquest aeroport a on en aquesta ocasió s'ha superat el nombre de tripulacions participants respecte de l'edició anterior. Aeronaus vingudes de diferents punts de Catalunya i Aragó.        Durant tot el matí les 67 aeronaus participants varen trobar-se entrant i sortint de l’aeroport, superant les 140 operacions.
        A pesar de la intensa activitat, tot va funcionar a la perfecció, gràcies també a la ben diligent i a la vegada competent col·laboració del personal de l'aeroport.

        Els participants han pogut gaudir d’un esmorzar a base d'entrepans i productes típics de la terra, com ho ha estat l’apetent coca de recapte en l'especialitat pròpia de la Catalunya interior.


        En la carpa, adequada com a ampli menjador, les tripulacions gaudiren d'un ben dotat bufet lliure, que a més de les begudes ecològiques sense alcohol, s’oferia un menú a base d'entrepans treballats acuradament, canapès de qualitat amb diferent contingut i de la saborosa coca de recapte segons la modalitat d'aquestes contrades lleidatanes.
        La plataforma de l'Aeroport de Lleida-Alguaire va tenir un moviment poc freqüent. les 67 aeronaus que la utilitzaren, successivament varen iniciar la seva arribada a quarts de deu del matí. Moviment que, amb entrades i sortides consecutives, no es va aturar fins sortir l'últim vol, en el qual hi viatjava Aeribalta.com. El magnífic aeroport es quedava en silenci. Si totes les aeronaus haguessin aparcat alhora, en un mateix temps, la plataforma hagués quedat ocupada en quasi tota la seva amplitud.


        La diversitat de models que e varen veure a Alguaire va ser una mostra de la importància que manté, i a la vegada incrementa, la nostra aviació esportiva. Els Trike arribats a la plataforma foren a l'entorn d'una desena, i també es veieren els tradicionals autogirs, dels quals Catalunya té quins en construeixen, com és per exemple l'empresa Airbet a Avinyonet del Penedès.

        Aeribalta.com vol fer palès el seu agraïment a la invitació rebuda per part d'en Jesús Griñó, president de l'Alats Club Esportiu de Bellvei, a fi de poder traslladar-se a Alguaire per dur a terme aquest reportatge.

        El vol es va dur a terme abordo d'un excel·lent TL Sting S4 amb Rotax 912 iS, representat per TL Spain amb seu a Bellvei.

També la Isabel Roca i el seu pilot Josep Maria Cabré,
amb el seu Trike volaren fins Alguaire.
S'ha rebut un comentari d'una amiga de sempre visitant del Blog.

        "Quina passada....que diu ara el jovent...! De vegades voldria ser una mosca per poder gaudir d'aquestes reunions, que tants i tants records hem porten.
        Recordant, tot el que varen fer, els que ja no hi són, us prego de tot cor, què continueu omplint el cel d'aquest magnífics ocells de colors.
        Segur que en aquest cel blau algú us està mirant.

        Josefina Espinosa. Vda. de Carles Simó, pilot i instructor de pilots."

NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada