dilluns, 17 de juny de 2013

La Trobada al Tercer Aniversari de l'Obertura
de l'Aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell         Previst en un principi pel proppassat dissabte 8 d’aquest mes de juny, a causa de la mala meteorologia va ser ajornat al següent dissabte 21, celebrant-se a l’Aeroport Pirineus-La Seu d’Urgell l’encontre d’aviació general, convocat per Aeroports de Catalunya i la Federació Aèria Catalana en raó del tercer aniversari de la seva reobertura.        El fet de l’ajornament, la trobada va coincidir amb el cap de setmana en què se celebrava la LIXª Vola Aèria de Catalunya, organitzada per l’Aero Club Barcelona-Sabadell, que en aquells moments es trobava a l’aeròdrom de La Cerdanya, la qual cosa va fer minvar el nombre d’avions a participar a La Seu.
        El moviment d'aeronaus al matí a la Seu va superar la seixantena. Mentre uns hi varen fer una curta estada a causa de responsabilitats domèstiques que els feien retornar aviat a casa, un altre grup de tripulacions pogueren completar la festa participant a l’àpat que l'organització tenia previst com a cloenda de la celebració.

    


        En aquesta ocasió, la meteorologia fou complaent i es va gaudir d’un dia excepcional, sobre tot tenint en compte la meteo adversa que la nostra aviació ha degut de patir tots aquests últims mesos.
        El cel des de l’aeroport, per la banda Sud es presentava prou net d’elements propiciant un dia lluminós.


    

        Per la nostra part, vàrem ser convidats a volar a La Seu, gràcies a uns amics que comparteixen un Mooney hangarat a Sabadell.
        Arribats a destí, vàrem departir la trobada amb altres amics que igualment procedien de Sabadell. A dalt, a la foto dreta, d’esquerra a dreta: Isidre Vila, Xavier Orensanz, en Rossend Serrat (pilot del Piper Cherokee, al darrera del grup), Pere Moratones (pilot del Mooney), Joan Manils (pilot de l’Aero Club d’Eivissa) i Sebastià Porret (pilot del Mooney).

    

        Les tripulacions que es reuniren a l'àpat sumaren 60 comensals i escaig. Que tenint en compte els avatars de la població aeronàutica en aquest cap de setmana, en va resultar ser un nombre prou estimable. Ara hem d’esperar la pròxima convocatòria, per la qual anticipem i desitgem sigui ben reeixida.Nota de premsa d'Aeroports de Catalunya amb
molta informació de l'Aeroport Pirineus-La Seu d'urgell.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada