diumenge, 2 de juny de 2013

Aproximació i aterratge d'un AIRBUS A380 al San Francisco International Airport.        Vídeo de l'Aproximació i aterratge d'un AIRBUS A380 de Lufthansa que arriba a l'International Airport of Sant Francisco, CA., sembla que per primera vegada.
        Per a aquells que ens agraden, tant el volar, com igualment les maniobres d’aproximació i aterratge, aquí viureu els moments de tota aquesta operació. Per a qui us escriu és un recordar la mateixa experiència que va viure en pròpia persona el 1994.


        Les imatges han estat enregistrades detalladament, fins i tot els agraïts i sucosos comentaris entre els pilots i els controladors. Amb la complexitat que comporta un aterratge i la tecnologia que vetlla per la seguretat.

    
        És convenient veure'l a gran pantalla per a apreciar les breus i successives vistes de San Francisco.
        Una vegada iniciat el visionat del vídeo, prémer sobre el botó d'engrandir la imatge a tota la pantalla.        L'Aeroport Internacional de San Francisco (codi IATA: SFO, codi OACI: KSFO, FAA LID: SFO) està situat a 21 quilòmetres al sud de San Francisco, CA, adjacent a les ciutats de Millbrae i San Bruno en una àrea no incorporada del Comtat de Sant Mateu.3. És usualment dit SFO. (Es Ef Ou)


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada