dijous, 23 de maig de 2013

Trikerada a l'Aerosport 2013



Premeu damunt la imatge per obrir el PDF.      
8ª Trikerada a l’Aerosport 2013, a Igualada-Òdena els dies 25 i 26 de Maig.

Nota de Premsa:

Benvolguts Trikaires,

Gràcies a l'èxit de la passada edició, coincidint amb la fira de Aerosport 2013, la Federació Aèria Catalana i l'Aeri Club Deltatrike d'Igualada, vam organitzar la 8ª trikerada a l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena.

Haurà una zona d'acampada, a més dels propis serveis de la fira com bar, restaurant, servei de combustible, …

Preu de la inscripció: Gràcies al patrocini rebuts per part de la Federació Aèria Catalana i de la fira de Aerosport, l'import serà de només 25 €, que inclou el sopar de gal·la de Aerosport del dissabte (no cal venir vestit de gal·la) i el pol brodat commemoratiu de l'esdeveniment.

Per al pol commemoratiu cal indicar la teva talla en el formulari d'inscripció.

Inscripcions: Es recomana efectuar la preinscripció en el Web www.deltatrike.es. També es podrà fer directament en la mateixa fira a l’stand de la Federació Aèria Catalana, però l'import del patrocini permet unes places limitades i, esgotat el mateix, s'haurien d'adquirir els tiquets directament en la fira.

Tels. de contacte: Joan Masana 696 010 172, Josep Mª Cabré 606 307 848, Daniel Abad 609 606 100

Circuits de tràfic a l'Aerosport:

Com en la passada edició de Aerosport, s'han establert 2 circuits de tràfic, un llarg (blau en el mapa) per a les aeronaus convencionals i un circuit curt (verd en el mapa) per als trikes, paratrikes, ... Això ens facilitarà sobretot les entrades a l’aeròdrom i no haver de realitzar els interminables tràfics de les aeronaus convencionals.

Advertiment legal: Excepte quan sigui necessari per emprendre el vol o aterrar, o quan es tingui autorització de l'autoritat competent, les aeronaus no volaran sobre grups d'edificis en ciutats, pobles o senzillament sobre llocs habitats, o sobre concentracions de persones a l'aire lliure, tret que es voli a una altura que permeti, en cas d'emergència, efectuar un aterratge sense perill per a les persones o la propietat que es trobin en la superfície. Cap aeronau realitzarà vols acrobàtics excepte en les condicions prescrites per l'autoritat competent i segons ho indiqui la informació, assessorament i/o autorització pertinents de la dependència corresponent dels serveis de trànsit aeri.





NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada