dimarts, 14 de maig de 2013

L'Aero-Xatonada de
l'Alats Club Esportiu d'enguany.
        Tal com estava anunciat, el diumenge dia 12 d’aquest mes de maig s’ha celebrat l’Aero-Xatonada a Bellvei convocada per l’Alats Club Esportiu, a on s’hi ha inscrit 22 tripulacions procedents d’Avinyonet, Castejón de Sos, Igualada-Òdena, Moià i Hostalric. No cal dir que també hi ha participat els socis i altres pilots del propi Camp de Vol de Bellbei.

        A l’hora de l’àpat es van entaular 69 comensals.

        Des de Castejón de Sos va traslladar-se el president de la Federació Aèria Catalana Àngel Ibáñez per a fer costat a la jornada.

        Durant tot el matí, en el temps previ a la Xatonada, el circuit del camp es va veure molt actiu. El moviment d’entrades i sortides d'avions va ser incessant.

        L’Eliseo Areales una vegada més va obsequiar als presents amb unes magnífiques figures acrobàtiques amb el seu Pioneer 300.

TL2000 Sting S4 - Rotax 912 IS de 100CV.

TL3000 Sirius
Jordi LLorach, de blau, tot fent clientela.

Famílies gaudin de l'estada al Camp.


- La Xatonada -

        A l’hora de la sobretaula, els directius de l’Alats Club Esportiu, senyors Teo Gibert i Jesús Griñó, tresorer i president del Club, respectivament d'esquerra a dreta, lliuraren guardons a quatre dels participants segons la condició aeronàutica adquirida.
Foren:
        1.- Pilot que va arribar de més lluny: J. M. Foj (Vol Rasant) procedent d’Hostalric.
        2.- Pilot més Veterà: Albert Branchat (Alats) Comandant d'Iberia i pilot de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.
        3.- Aeroclub amb més aportació de Pilots a la trobada: Aeroclub de Vallmoll. Recull el guardó el membre del Club, Joaquim Curto.
        4.- Avió més Exclusiu: Albert Raventós (Alats) i Jordi Llorach (Alats i TLSpain) amb TL2000 Sting S4 equipat amb el 1er. motor d'injecció Rotax 912 IS de 100CV que ha volat a Espanya.Joan Manel Foj recull el seu guardó.

L'Albert Branchat recullint el seu guardó.
En Joaquim Curto guardó pels de Vallmoll.

Albert Raventós i Jordi Llorach.A les imatges de continuació es pot apreciar el nombre d'amics
que s'atiparen be prou amb la Xatonada brindada per l'organització

        Coincident amb la publicació d'aquesta Xatonada 2013, de part de l'amic I. Sevilla, que forma part del grup yahoo de l'Aeronàutic2000, ens ha arribat el link d'un magnífi vídeo de tot l'Aero Friedrichshafen 2013, en el qual els primers minuts es troben dedicats a l'Stand del TL Ultralight Aircraft.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada