dimecres, 15 de maig de 2013

El Club ALTO de l'Aeronàutic2000Neix el Club ALTO a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena
de la mà de l'Aeronàutic2000.        El Club ALTO és una iniciativa pionera endegada per Aeronàutic2000 a fi que tots els pilots que vulguin gaudir de l'activitat de volar puguin evitar les limitacions habituals d’un club per a l’ús d’un avió.        La diferència principal entre un lloguer convencional i el Club ALTO és la possibilitat de disposar d'avió sense dependre d'horaris, per a poder viatjar amb ell, assistir a concentracions, raids, gaudir de caps de setmana volant, etc. amb un preu per hora de vol molt econòmic amb l'única limitació que la que un mateix pugui imposar-se, o bé a causa de la mala meteorologia.Fotògraf: Josep Ollé.
        El Club ja ha posat a la disposició dels socis el primer avió, nou i d'última generació, model ALTO de Direct Fly, amb motor Rotax de 912 i tren tricicle.
        Per a tranquil·litat de tots els usuaris, aquest avió compta amb una assegurança a tot risc, i serà d'ús exclusiu d'un determinat nombre de socis que el compartiran sense limitacions.


Fotògraf: Josep Ollé.
        L'ALTO és una aeronau d’un pilotatge molt assequible i de grans prestacions. Disposa d'unes característiques ideals com avió de club, ja que compta amb una avantatjosa velocitat de creuer que arriba als 200km/h. Es troba dotat d’una gran autonomia gràcies als seus dipòsits “Long Range” de gran capacitat, la qual cosa li permet realitzar llargs viatges. Una de les seves prestacions és la baixa velocitat d'entrada en perduda, que li permet aproximacions en pistes curtes. Definitivament totes aquestes prestacions li confereixen una gran seguretat en vol.Fotògraf: Josep Ollé.


        L'ALTO es troba equipat d’un motor Rotax 912 100 cv, seients amb folrat de luxe, cabina d'alta visibilitat, calefacció, ràdio, flaps electrònics, compensador elèctric, EFIS, GPS aeronàutic 7”, llums de posició, estrobos, etc.Per a trobar-te al dia de les activitats que
duem a terme pots consultar el nostre Facebook:
https://www.facebook.com/pages/CLUB-ALTO/552566891432905
Representant per a tota Espanya:
Antonio Marcos Tel.: 629 834 989
E-mail: info@aeronautico2000.com
Web: www.aeronautico2000.com


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada